21 Yıl Sonra Gelen Mektup Duygulandırdı

  • 7
  • 0

Rizeli vatandaşın 2002’de “Cumhuriyet'in 100. yılına mektup kampanyası” kapsamında yazdığı mektup 21 yıl sonra abisine ulaştı.

PTT Genel Müdürlüğü tarafından 2002 yılında başlatılan "Cumhuriyet'in 100. yılına mektup" kampanyası kapsamında, Rizeli Şevket Kalender abisi ve çevresindekilere 2023 yılında okuması için mektup yazdı. Kalender, 21 yıl önce yazdığı mektupta neler yazdığını hatırlamadığını söyledi. Annesine yazdığı mektupta ise babası ile ilgili bir espriye yer veren Kalender, babasının geçen yıl vefat ettiğini söyledi.  

Rize Takip Medya Grubu Yöneticisi Aytekin Kalender’in İstanbul’dan ziyarete gelen kardeşi Şevket Kalender, beraberinde 2002 yılında abisine yazdığı mektubu da getirdi. Mektubun normalde postacı tarafından ulaşması gerekirken Şevket Kalender, kendisi gidip teslim alarak bizzat kendi sahiplerine teslim ettiğini belirtti.

TOPLAMDA 5 MEKTUP YAZDI
Abisi hariç, ailesinin başka üyelerine ve 2 arkadaşına da mektup yazdığını söyleyen Şevket Kalender, “Yazdığım mektupları yarın bir gün sıkıntı olur diye elden teslim etmek istediğim için geri aldım. Toplamda 5 mektup yazmışım. Yazdığım mektupları karşımdaki insanlarla yüzleşmek için elimle teslim ediyorum. Sadece bir ablama mektubunu henüz veremedim. Ona da İstanbul’a gidince teslim edeceğim” dedi 

GÜZEL BİR ANIMIZ OLDU
Mektubu alan Aytekin Kalender, “Kardeşim İstanbul’da yaşıyor. Gelirken böyle bir sürpriz yaptı bize. 21 yıl önceden bugüne mektup yazmak farklı bir durummuş. Mektubu açarken heyecanlandım duygulandım. İçerisinde ne olduğunu ne yazdığını merakla açıp okudum. Bir fotoğrafını koymuş. Birde bugünlere iyi niyetini belirtmiş. Kardeşimle yaşlarımız hemen hemen aynı olduğu için küçükken atışırdık. O durumlardan hiç bahsetmemiş. Güzel bir anımız oldu’’ diye konuştu.

Haber :

Yorum Yap

TSL 34. Hafta I Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü  2-0 (İlk Yarı)

TSL 34. Hafta I Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü 2-0 (İlk Yarı)

  • 0
  • 0
3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

  • 0
  • 0

Fatih Sultan Mehmet döneminde Rize ve çevresinin Türk egemenliği altına girmesini sağlayan komutan kimdir?