Rize Belediye Başkanı Metin, "Yılın Kareleri"ne oy verdi
04.01.2024 - 12:31Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.
- 0
- 0
- 1882
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Adaylarımızın bir bölümünü önümüzdeki pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde, kalanları ise seçim beyannamemiz ile birlikte 15 Ocak tarihinde Ankara'da açıklayacağız" dedi.
Samsun'da 2023 yılında Büyükşehir Belediyesince 536 milyon liralık yol yatırımının gerçekleştiği bildirildi.
Rize'nin İkizdere ilçesinde her yıl düzenlenen Petranboard Kayak Şenliği'nin 15'ncisi bu yıl 25 Şubat tarihinde yapılacak.
Doç. Dr. Bülent Özmen, geçen yıl Türkiye'de 4 ve üzeri büyüklükte 797 deprem meydana geldiğini bildirdi.
Rize'de geçtiğimiz yıl 34 işletmeye 'çevre izin belgesi' verildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2023 yılı ihracatımız geçen yıla göre yüzde 0,6 oranında artışla 255 milyar 809 milyon dolara ulaşarak, Cumhuriyet tarihimizin rekorunu kırmıştır" dedi.
Eskişehir’de esnaf ile vatandaşlar, bugün yürürlüğe giren restoran ve kafelerde fiyat listesi asma zorunluluğundan memnun kaldıklarını söyledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca uygulamaya alınan şehirler arası otobüslerde araç takip cihazının kullanımına başlandı.
2023'te, EYT düzenlemesinin yasalaşmasından memur ve işçilerin toplu sözleşmelerine, emekli aylıklarından geçici işçilerin çalışma sürelerinin uzatılmasına kadar toplumun farklı kesimlerinden milyonlarca kişiyi ilgilendiren önemli gelişmeler yaşandı.
Rize'de vatandaşlar Milli İrade Platformu Rize Temsilciliği ve Rize Gençlik Merkezi’nin organizasyonuyla 2024’ün ilk vakit namazında Rize Merkez Sahil Camii’nde bir araya geldi.
Rize'de çay ve fındık bahçelerine bakır madeni yapılacak.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye'deki en sağlıklı şehirleri paylaştı. Açıklanan verilere göre Rize'de ortalama yaşam süresi 79,4 olarak gözlemlendi.
Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde 10 kişinin hayatını kaybettiği, 63 kişinin de yaralandığı katliam gibi kaza bölgesinde gerçekleştirilen inceleme tamamlandı.
Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Trabzon eski belediye başkanlarından Niyazi Sürmen için bugün son yolculuğuna uğurlandı.
31 Aralık 1996'da, Şırnak'ta bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Komando Er Erkan Şahin, vefatının 27. yılında Rize'nin Derepazarı ilçesindeki kabri başında anıldı.
Samsun'da on yılı aşkın süre bankacılık sektöründe çalışan 41 yaşındaki Elif Kırbaş, hobisini mesleğe dönüştürerek açtığı atölyede kadınlara seramik yapımını öğretiyor.
Rize'de 100 bin dolar değerinde nakliye dolandırıcılığı yaptığı tespit edilen 8 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde şehir merkezinde bir direğe yapıştırılan evlilik ilanını görenler dönüp tekrar okuyor. İlandaki kriterler arasında yer alan şartlar ise "Yok artık" dedirttirecek cinsten.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Riyad'da oynanması planlanan Türkiye Süper Kupa maçı, müsabaka öncesi yaşanan kriz nedeniyle iptal edildi. İşte maçın iptal olmasına neden olan olaylar.
