Rize'de Kapanan 34 Köy Yolu Açıldı
18.02.2021 - 12:49Rize’de etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 220 köy yolundan 34'ü açıldı. İl Özel İdaresi ekipleri 186 köy yolunda ise yol açma çalışmalarına devam ediyor.
- 0
- 0
- 860
Rize’de etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 220 köy yolundan 34'ü açıldı. İl Özel İdaresi ekipleri 186 köy yolunda ise yol açma çalışmalarına devam ediyor.
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 26'ncı haftasında karşılaşacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Tokat 'ın Turhal ilçesinde belediye karla mücadele ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
TOKAT'ta, kaldırım taşıyla camını kırdığı kuyumcu dükkanına giren maskeli hırsızlık şüphelisi, 15 bin TL'lik altın çaldı. Bu anlar, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Tarihi unsurları ve doğal güzellikleriyle Giresun'un en çok ziyaret edilen yerlerinin başında gelen Giresun Kalesi'nde toprak altında ve çalılıkların arasında kalan surların bir bölümü görünür hale getirildi, üç mağaranın girişi ise temizlendi.
Trabzon’un Düzköy ilçesinde motosiklet tutkunu olan 19 yaşındaki genç kullandığı motosiklet ile kamyonetle çarpıştı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan genç kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan tarafından yasa dışı yollarla Türkiye'ye sınır dışı edilmeye çalışılan bir grup düzensiz göçmenin donmak üzereyken kurtarıldığını bildirdi.
ABD'li roket, uydu ve uzay mekiği üreticisi SpaceX, Starlink internet uydu ağının parçası olan 60 iletişim uydusunu daha uzaya yolladı.
Alerji ve Astım Derneği Başkanı Prof. Dr. Ahmet Akçay, nemlenen veya ıslanan maskelerin koruyuculuğunu tamamen kaybettiğini, bunun yanı sıra ciltte temasa bağlı egzama ve kurdeşen oluşabildiğini belirtti.
Türkiye'de kaliteli çay tarımının yapılması için çalışan Çaykur bünyesinde görevli Çay Eksperleri, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın kuzeyinde terör yuvalarını dağıtmak için başlatılan Pençe Kartal-2 Harekatı’nda şehit olan 3 asker ile teröristler tarafından alçakça katledilen, şehit edilen 13 vatandaşımıza Allah’tan rahmet dileyerek, "En son bu operasyonların yapıldığı gece artık bu operasyonları yapmak suretiyle bu kardeşlerimizi kurtaralım istedik" dedi.
ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, 2020'de 6,5 tonluk satış yaptıkları yeşil çay pudrasının (maça çayı) bu yıl farklı bir ambalajla satışa sunulacağını belirterek, ABD'ye de ihraç edileceğini bildirdi.
BARTIN’ın Kurucaşile ilçesinde yoğun kar yağışı ve yoldaki buzlanma nedeniyle kayıp su kanalına düşen yolcu otobüsü, 4 saatlik çalışmayla kurtarıldı.
BAYBURT’ta, birinci derece arkeolojik sit alanı olarak belirlenen alanda 3 yıl önce yürütülen kurtarma kazısında tespit edilen Erken Tunç Çağı’na ait oda ve koridorların olduğu höyük turizme kazandırılacak.
Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 26'ncı haftasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı.
AMASYA'da esnaflık yapan Ahmet Uçar, eline geçen hatalı basım 50 TL'yi satışa çıkardı.
SAMSUN'da uluslararası bir firmada tercüman olarak çalışan 1 çocuk annesi Derya Ayyıldız (47), merak saldığı ahşap ustalığını öğrendi, merdiven imalathanesi açtı.
Beyoğlu Belediyesi kültür sanat programları kapsamında düzenlenen ‘Müzik ve Söyleşi’ etkinliği, Japonya’nın yöresel müzikleri ile Türk müziğine özgü parçaları aynı sahnede buluşturdu.
Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 3 ay önce yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayat arkadaşını kaybeden Ayfer Ses, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü ilk kez eşinin mezarı başında geçirmenin hüznünü yaşıyor.
Rize'de çay tarımı işinden kazandığı parayla bir minibüs alan 23 yaşındaki Cevdet Kasımoğlu ve Ankara'da yaşayan arkadaşı 25 yaşındaki Niyazi Solak, doğa tutkusu ve yeni yerleri keşfetme arzusu ile karavana dönüştürdükleri minibüsle Türkiye'yi dolaşıyor.
