Sportif Direktör Fahri Tatan İstifa Etti
26.04.2022 - 11:54Çaykur Rizespor Kulübü Sportif Direktörü Fahri Tatan, görevinden istifa etti.
- 0
- 0
- 835
Çaykur Rizespor Kulübü Sportif Direktörü Fahri Tatan, görevinden istifa etti.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından, "Maçtan önce bazı oyunculara özellikle sakin olmalarını söyledim ama maalesef penaltılarla beraber oyun da maç da bitti. Çok üzgünüz. Birinci dakikada her şey bitti" dedi.
Sahasında Fenerbahçe'ye farklı mağlup olan Çaykur Rizespor az olan kümde kalma şansını da mucizelere bıraktı.
MESAHA İŞLERİ DANIŞMANLIK HİZMET ALIMI İŞİ - ORMANCILIK ÇALIŞMALARININ TAKİBİ VE KONTROLÜ HİZMETİ ALINACAKTIR - ARDANUÇ ORMAN İŞLETME MD. DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Bu da olmazsa olmaz bir maç, kazanmamız gereken bir maç" dedi.
KULÜPLER Birliği Vakfı’nın organize ettiği proje kapsamında Dışişleri Bakanlığı’nın koordinesinde Türkiye’ye getirilip, Çaykur Rizespor'un altyapı tesislerinde misafir edilen Ukraynalı 43 çocuk sporcu, hem eğitimlerini hem de antrenmanlarını sürdürüyor.
Doğu Karadeniz'de ÇAYKUR, özel sektör ve üreticiler, mayısın ilk haftasında başlaması planlanan yaş çay sezonu öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un deneyimli futbolcusu Gökhan Gönül, Rize Valisi Kemal Çeber'i ziyaret etti.
RİZE Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından Rize Valiliği himayesinde İstanbul Yenikapı'da, 25-29 Mayıs tarihleri arasında '7 bölge, 7 renk, biriz, beraberiz, kardeşiz' sloganıyla düzenlenecek 12'inci Rize Günleri için geri sayım başladı. RİDEF Genel Başkanı Hasan Başça, kentin her yönüyle İstanbul'da tanıtılacağını belirterek," "Rize’yi İstanbul’a taşımış olacağız" dedi.
Rize'nin başlıca geçim kaynağı olan çayın atıklarından mangal kömürü üretilmesi amacıyla kurulan fabrika faaliyete geçti.
Konuyu yıllardır bu sektörde çalışarak emekli olduktan sonrada hizmetine özel şirkette devam eden Rize Pazarlı bürokratımız, İnş. Yük. Müh. Hızlı Demiryolu Yapım Dairesi Emekli Başkanı Mustafa BABAL, konunun artı ve eksileriyle açıklamalar yaparak açıklık getirdi.
RİZE’de çay tarımında kullanılan, yörede 'varangel' olarak da bilinen ilkel teleferiklerin motorları ve demir aksamları hırsızların hedefi oldu. Şüphelilerin yakalanması için jandarma özel ekip kurdu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, partisinin Rize'deki İl Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, gece gündüz demeden çok çalışacaklarını belirtti.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, çay kanunu ile ilgili hazırladıklar afişlerin polis zoruyla kaldırılmasına tepki gösterdi.
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi, Batı Afrika ülkesi Burkina Faso’da ve Güney Asya ülkesi Afganistan’da birer su kuyusu açarak bölge halkını temiz suyla buluşturdu.
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 34’üncü haftasında evinde konuk edeceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı.
ARTVİN ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ I-KISIM YENİ MAHALLE (İSKEBE) İDARİ BİNA, LOJMANLAR, LABORATUAR VE DİĞER BİNALARININ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İLE II-KISIM ÇARŞI MAHALLESİ İDARİ BİNA , EK BİNALAR VE LOJMANLARIN DOĞALGAZ DÖNÜŞÜM - ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-ARTVİN DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ORDU'nun Korgan ilçesinde, fındık bahçesine yuvarlanan traktörün sürücüsü uzman çavuş Ferdi Yardım (25), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33'üncü haftasında Çaykur Rizespor, Yukatel Kayserispor sahasındaki karşılaşmasında 1-1 berabere kaldı.
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR - ÇAYELİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
