EURO 2024'te ilk düdük çalıyor
14.06.2024 - 10:01Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 17. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) bugün başlıyor.
- 0
- 0
- 2804
Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 17. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) bugün başlıyor.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde kamyonetin çarptığı 7 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
Rize'nin Çayeli ilçesinde dereye yuvarlanan UTV aracının sürücüsü yaralandı.
Güneysu Millet Bahçesi, ilaçlama çalışmaları sebebiyle 4 gün boyunca kapalı tutulacak.
Rize'de bu yıl çay hasadında yoğun olarak kullanılan elektrikli çay toplama makineleri için dolandırıcılık vakaları artıyor.
Çayelispor ve Pazarspor’un grupları belli oldu TFF 3. Lig’de mücadele eden Rize ekipleri Çayelispor ve Pazarspor’un mücadele edeceği gruplar belli oldu.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, mayıs ayı yaş çay paralarının bayramdan önce ödenmesi için çağrıda bulundu.
Amasya'nın Merzifon ilçesinde otomobilin bariyere çarpması sonucu biri çocuk 3 kişi yaralandı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Yunan ön libero Giannis Papanikolaou ile anlaşmaya vardı.
Rize merkezden direkt Ayder Yaylasına dolmuş seferleri vardır.
Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 17. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarın başlayacak.
Rize'nin Çayeli ilçesinde ata tohumlarından üretilen 40 bin adet sebze fidanının vatandaşlara dağıtımı gerçekleştirildi.
Karabük'te meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Rize Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Kaya ve Dernek Yönetiminin konuğu oldu.
Rize'nin Gülbahar mahallesinde meydana gelen kazada Z. A. K. isimli 7 yaşındaki bir kız çocuğuna araba çarptı.
Organ Nakli Samsun Bölge Koordinasyon Merkezine bağlı İller toplantısı, Rize, Samsun, Giresun ve Trabzon’dan sağlık yöneticileri ve sağlık çalışanlarının katılımıyla Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezinde gerçekleşti.
Sinop'un Dikmen ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahale ile söndürülmeye çalışılıyor.
Artvin'in Arhavi ilçesinde, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, yaş çay alım bedeli ve budama bedellerinin Kurban Bayramı sonrası ödenmesinin kabul edilemez olduğunu belirterek, “Çay üreticisinin Kurban Bayramına boynu bükük girmesine neden oluyorsunuz.” dedi.
