ÇAYKUR'da Mevsimlik İşçi Kadrosuna 33 bin 929 Kişi Başvurdu
29.03.2022 - 17:30Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) bünyesindeki 49 çay fabrikasında mevsimlik olarak çalışacak 630 işçi arasına girmek için 33 bin 929 başvuru yaptı.
- 0
- 0
- 656
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) bünyesindeki 49 çay fabrikasında mevsimlik olarak çalışacak 630 işçi arasına girmek için 33 bin 929 başvuru yaptı.
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 31’inci haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına Antalya’da devam etti.
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını Antalya'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.
ÇAYKUR, 2021 yılı yaş çay destekleme primi bedellerinin üreticilerin hesabına aktarıldığı bildirildi.
Çaykur Rizespor'un Portekizli oyuncusu Gedson Fernandes, “Görsel zevkinin çok üst seviyede olacağını düşündüğüm çok iyi bir maç olacak. İnşallah hak edenin kazanacağı bir maç olur” dedi.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, milli maç arasında hazırlıklarına Antalya’da devam ediyor.
Çaykur Rizespor’un 3-2'lik Trabzonspor galibiyetinin önemli mimarlarından Joel Pohjanpalo, penaltı hat-trickiyle kariyerinde ilke imza attı.
Çaykur Rizespor kadın ve erkek hentbol takımları mücadele ettikleri 2’nci Lig’den namağlup lider çıkarak, 1’inci lige yükselme mücadeleleri için playoff oynama hakkı kazandı.
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, “Artık ‘Bizi doğradılar, parçaladılar’ demek istemiyorum ama insanlar zaten görüyor. Bir takımın kaderi ile bu kadar oynanmaz. Hepsini son detayına kadar anlatacağım. Kimin nereden geldiğini, kimin torpilinin kim olduğunu, kimlerin Türk futbolunu karıştırdığını, kirlettiğini hepsini tek tek söyleyeceğim ama zamanı var. Ligin bitiminde Rizespor kümede veya değil, ben bu basın toplantısını yapacağım” dedi.
Spor Toto Süper Lig Ahmer Çalık Sezonu 30’uncu haftasında kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor, lider Trabzonspor’u 3-2 mağlup etti.
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Tahir Kıran, “Burada bazı nahoş söylemler oldu ama maçın sonunda Rizespor taraftarı kendine yakışanı yaptı. Trabzonspor’u alkışlayarak gönderdi. Bu iki şehir kardeş şehirdir” dedi.
Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 30'uncu haftasında Çaykur Rizespor yarın sahasında lider Trabzosnpor'u konuk edecek.
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın lider Trabzonspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor, kar yağışı uyarısı nedeniyle maçın oynanacağı stadyumda çimlerin üzerini brandayla kapattırdı.
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın sahasında lider Trabzonspor ile karşılaşacak.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasını değerlendirerek, “Biz de bir çıkış, galibiyet arıyoruz. Böyle derbi maçlarda her zaman her iki takım için de zor geçer. İnşallah o maç bu maç olur” dedi.
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 30’uncu haftasında sahasında konuk edeceği Trabzonspor maçı hazırlıklarına devam etti.
Çaykur Rizespor takım kaptanı Selim Ay, “Kimseye hayal satmıyoruz, herkes her şeyin farkında. Zor olduğunun da farkındayız. Zor diye teslim olacak halimiz yok. Ben teslim olmak istemiyorum" dedi.
Çaykur Rizespor, kendi altyapısında yetişen 18 yaşındaki sağ bek oyuncusu Doğukan Tüfekçi’ye profesyonel sözleşme imzalattı.
Çaykur Rizespor, dün oynadığı Kasımpaşa maçının ardından ara vermeden Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.
Kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor, deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. Üst üste 4'üncü yenilgisini alan Atmacalar, ligin bitimine 9 hafta kala büyük yara aldı.
