Kolonya içti, hastanede 4 gün sonra öldü
24.10.2022 - 09:15SAMSUN'un Bafra ilçesinde, kolonya içen Ahmet Ocak (55), tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 562
SAMSUN'un Bafra ilçesinde, kolonya içen Ahmet Ocak (55), tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra hayatını kaybetti.
Selçuk Üniversitesi (SÜ) öğrencileri, ürettikleri üst düzey ray ötesi hızlı ulaşım aracı teknolojisine sahip "SÜ Kapsül Hyperloop" adını verdikleri araçla katılacakları yurt dışındaki yarışmalarda da derece elde etmek istiyor.
Rize, Bayburt Artvin, Ordu, Giresun, Erzurum, Kars ve Ardahan'da hava sıcaklıklarının düşmesiyle yüksek kesimlerde kar etkili oldu.
ZONGULDAK'ın Çaycuma ilçesi Filyos Limanı ile Karadeniz açıklarında keşfedilen doğal gazı çıkartma çalışmalarına ilişkin, TPAO'dan paylaşım yapıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Davut Turan öncülüğündeki Türk bilim insanları, son 15 yılda Türkiye'deki tatlı sularda yaşayan 57 tür ve 2 cins balığı literatüre kazandırdı.
Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı savaş sonrası alternatif kaynak arayışının yoğunlaşması ve maliyetlerdeki düşüş beklentisiyle 25 ülkeden yatırımcıların, yeşil hidrojende 73 milyar dolarlık yeni yatırım taahhüdünde bulunduğu belirlendi.
Mark Eliyahu, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nde sahneye çıktı.
Avrupa posta ve kargo pazarı için yılın en önemli etkinlikleri arasında gösterilen Uluslararası Posta, Kargo, Kurye Endüstrileri Fuarı ve Konferansı'na Türkiye'den 11 firma katıldı.
Türkiye'nin önemli sunucu ve spikerlerinden Bülent Özveren 79 yaşında hayata veda etti.
Yılmaz Güney'in "Arkadaş" filmindeki rolü ve aynı ismi taşıyan şarkısıyla 1975'te üne kavuşan Melike Demirağ, yarım asırlık sanat hayatında asıl tutkusu olan müzikten kopamadığını söyledi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde 95 ülkeden yaklaşık 16 bin yabancı, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördü.
Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesinde patlama oldu. Sağlık Bakanı Koca, "Bartın'daki patlama sebebiyle can kayıplarımızın sayısı 28'e ulaştı." dedi.
TRABZON'daki Dünya Boks Şampiyonası'nda görevli hakem Nazan Savaş (30), eşi ve 2 çocuğu ile kente geldi.
Rize'de 4 yıldır kalp nakli bekleyen 14 yaşındaki Esila Tüfekçi, "Organlarınızı bağışlayın ki toprak olmasın bize can olsun" dedi.
Prof. Dr. Kara, "Grip, Kovid-19 nedeniyle son 2,5 yılda yoğun olarak görülmedi. Vücudumuz, hastalığı unutmuş gibi oldu. Bu nedenle ağır geçebilir, 65 yaş üzeri veya risk grubunda olanlar mutlaka grip aşılarını olmalı." uyarısında bulundu.
BOLU'nun Yuva köyü Çaydurt Mahallesi'nde ilk belirlemelere göre içme suyundan 148 kişinin zehirlenip, 1 kişinin hayatını kaybettiği olay ile ilgili çifte soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
BOLU Dağı'nın D-100 yolu geçişinde etkili olan sis nedeniyle görüş uzaklığı, 30 metreye kadar düştü. Bolu Dağı'nın D-100 yolu geçişinde bu sabah sis etkili oldu.
ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, komşularının baltayla saldırması sonucu ağır yaralanan Sezai Orhan (52), kaldırıldığı hastanede 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Olay, 7 Ekim’de Kavaklık Mahallesi Halkapınar Sokak’ta meydana geldi.
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde yetiştirilen tescilli Şebin cevizi, hasat sonrası pazar sıkıntısı olmaması dolayısıyla üreticilerin yüzünü güldürüyor.
KARADENİZ'de 'Fatih', 'Yavuz' ve 'Kanuni' sondaj gemilerinin çalışmaları sürerken, Sakarya Gaz Sahası Geliştirme Projesi kapsamında göreve çıkan 'Kanuni' ile Türkali-12 kuyusunda alt tamamlama operasyonları gerçekleştiriliyor.
