Güneysu Spor Lisesi Play-Off'lara Kaldı
06.03.2021 - 12:51Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig'de mücadele eden Güneysu Spor Lisesi erkek voleybol takımı, 1. Lig'e yükselmek için play-off maçlarına çıkacak.
- 0
- 0
- 1398
Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig'de mücadele eden Güneysu Spor Lisesi erkek voleybol takımı, 1. Lig'e yükselmek için play-off maçlarına çıkacak.
İçişleri Bakanlığının genelgesiyle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında oluşturulan "Dinamik Denetim Modeli" sürecinde "Haftalık Tematik Denetim Planı" hazırlanacak.
SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca’nın paylaştığı vaka sayısı haritasına göre nüfusa oranla en çok vakanın görüldüğü ilk 5 il arasındaki Rize’de, 10 noktada karantina kararı alındı.
Çaykur Rizespor’da Rumen teknik direktör Marius Sumudica’nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
ARTVİN'deki Sarp Sınır Kapısı'nda, yurda yasa dışı yollardan sokulmaya çalışılan piyasa değeri 95 bin liralık 498 kutu kaçak ilaç ele geçirildi.
KARADENİZ Bölgesi'nde 9 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak 2 bin 600 kilometre uzunluğundaki Yeşil Yol projesinin pandemi sonrası bölge turizmine doping etkisi yapması bekleniyor.
ARTVİN’in Şavşat ilçesinde minibüs şoförleri, Ardahan-Artvin karayolu üzerinde yapılması planlanan tünelin bir an evvel hayata geçmesi için kardan tünel yaptı ve üzerine de 'Sahara tüneli' yazdı.
TÜRKİYE’nin diğer bölgelerine oranla 'çok yüksek riskli' kategoride olan Karadeniz'de, Covid-19 virüsünün hızlı yayılımının takibi ve tespiti için özel bir çalışma başlatıldı.
BOLU'da, 3 hafta önce yüz binde 44,96 olarak açıklanan vaka sayısı, aşırı bir sıçramayla yüz binde 83,10'a yükseldi. Kısa sürede artan vakalar, yüksek risk kategorisinde yer alan kentte endişeye neden oldu.
Süper Lig'de geçen sezon Gaziantep FK'da başarılı bir grafik çizen ve bu sezon ortasında Çaykur Rizespor'un başına geçen Marius Sumudica, alınan kötü sonuçlar nedeniyle görevi bırakıyor.
TOKAT'ta yaşayan lise öğrencisi Osman Rafet Okur (17), insan taşıyabilen dron tasarladı.
MEB, ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarındaki yüz yüze eğitimlerde bir ders saatinin 30 dakika olmasına karar verdi. Meslek liselerinde günde en fazla 10, diğer ortaöğretim kurumlarında ise 8 ders saati eğitim yapılmasını kararlaştırdı.
RİZE'nin Çamlıhemşin ilçesinde dünyaca ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası’nda kentsel dönüşüm kapsamında dağ yamacının içerisine 1732 araçlık otopark inşaatı sürüyor.
Rize, Milli Mücadele yıllarında Trabzon Vilayetine bağlı bir sancak (liva) idi. Vilayet merkezi ile Rize arasında kurulan düzenli bir kara posta seferi aracılığıyla muhabere sağlanıyordu.
ÇORUM’da vatandaşların dilek dileyip, dua ettiği yaklaşık 100 yıllık `Safar Dede´ türbesi, yol yapım çalışması nedeniyle kaldırıldı. Yapılan kazıda, türbedeki mezarın içinin boş olduğu ortaya çıktı.
ORDU’nun Fatsa ilçesinde yaşayan Yaşar Aktaş, yol kenarında bulduğu siyah taşı, ‘gök taşı’ olduğunu iddia ederek satışa çıkardı.
Rize'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkım için binalara giren ekipler karşılaştıkları görüntü karşısında büyük şok yaşadı. Binaların taşıyıcı kolonların yerlerinin değiştirildiği, içerlerinden boruların geçirildiği ve kesildiği ortaya çıktı.
Rize'nin Hemşin ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, proje kapsamında inşa edilecek 12 bloktan 8'inin tamamlandığını belirterek, "İnşallah buradaki dönüşümü tamamlayıp Hemşin'i, Türkiye'nin en cazip ilçelerinden birisi haline getireceğiz" dedi.
Rize'de pandemi tedbirleri kapsamında belli saatlerde iş yerlerini açık tutan bakkal esnafı, akaryakıt istasyonlarında 24 saat hizmet veren marketlere tepki gösterdi. Uygulamanın haksız rekabete yol açtığını belirten esnaflar, tepki olarak iş yerlerinde akaryakıt ürünleri satmaya başladı
