Sıra dışı yapısıyla İllüzyon Müzesi ziyaretçilerini şaşırtıyor
21.05.2023 - 18:48İstanbul İllüzyon Müzesi, tarihten bu yana heyecan kaynağı olan illüzyonlarla ziyaretçilerini interaktif ve eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor.
- 0
- 0
- 1219
İstanbul İllüzyon Müzesi, tarihten bu yana heyecan kaynağı olan illüzyonlarla ziyaretçilerini interaktif ve eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor.
Van'da seyir halindeyken alev alan yolcu minibüsü kullanılamaz hale geldi.
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Bolu'da kendisinden dün akşamdan beri haber alınamayan kişinin, trafik kazasında hayatını kaybettiği belirlendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Hemşehri Dernekleri Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "14 Mayıs'ı 28 Mayıs'la tamamlayalım. Fitnecilere inat 28 Mayıs'ta sandıkları bayram yerine çevireceğiz. Kaybedeceklerini anlayanların tahriklerine asla kapılmayacağız" dedi.
Artvin’in Borçka ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Türkiye'deki 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi kapsamında yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin oy verme işlemleri başladı.
Rize'de beyin damar nakli ameliyatı öncesi geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, 8,8 santimetrelik burnuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren dünyanın en uzun burunlu insanı Mehmet Özyürek (74), memleketi Artvin’de toprağa verildi.
Artvin'de seyir halinde ilerleyen minibüs alevler içinde kaldı.
Rusya'nın Soçi kentinden hareket eden ve 555 turisti taşıyan yolcu gemisi, Trabzon Limanı'na ulaştı.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde açıldığı günden itibaren yoğun ilgi gören Trabzon Akvaryumu, ilk yılında 293 bin 718 ziyaretçiyi ağırladı.
Samsun'da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 18 silah arkadaşıyla Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak üzere Samsun'a geldiği Bandırma Vapuru'nun benzeri olan Bandırma Gemi Müzesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ziyaretçilerini ağırladı.
Rizeli sporcu Bahadır Samet Önder '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' kapsamında bir ilke imza atarak 3 ilçeyi kapsayan yaklaşık 20 kilometrelik koşu yaptı.
KARA YOLU İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
ÜNYE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ÜNYE ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ 022 VE 023 KOD NOLU ORMAN YOLLARINDA YENİYOL YAPIM İŞİ
Spor Toto 1. Lig’in son haftası olan 38. haftasında görev alacak hakemler belli oldu. Çaykur Rizespor'un pazar günü sahasında oynayacağı Altınordu maçında hakem Zorbay Küçük düdük çalacak.
Türkiye’de boğaz enfeksiyonlarında antibiyotiğin kullanılamadığı durumlarda alternatif çözüm olan faj terapisi uygulanacak.
Çaykur Rizespor orta saha oyuncusu Alper Potuk yaptığı açıklamada, Pazar günü Çaykur Rizespor ve Altınordu arasında oynanacak maç için taraftarlara, "Her şeyi unutup takımı doksan dakika desteklesinler" dedi.
Trabzon'un Maçka ilçesinde tellere takılan boz ayı, Ortahisar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.
Samsun’un İlkadım ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
