Rize Artvin Havalimanı: Bölgenin Parlayan Yıldızı
21.01.2025 - 09:22Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Artvin Havalimanı'nın kısa sürede önemli bir gelişim gösterdiğini ve havalimanının bölgeye büyük katkılar sağladığını ifade etti.
- 0
- 0
- 3356
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Artvin Havalimanı'nın kısa sürede önemli bir gelişim gösterdiğini ve havalimanının bölgeye büyük katkılar sağladığını ifade etti.
Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Kış Festivali öncesi, festival komitesi misafirlerin rahat ve güvenli bir etkinlik deneyimi yaşaması adına bir dizi uyarıda bulundu.
Sünnet zamanı seçimi pek çok aile için kafa karıştıran çok önemli bir konu olduğunu ifade eden Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Perihan Topçu, "Sömestr tatili hem sağlık açısından hem de sosyal yönden sünnet için en uygun dönemlerden biridir" dedi.
Karabük Üniversitesi öğrencileri, sağlık, sosyal, güvenlik ve enerji alanlarında yapay zeka destekli projeler geliştiriyor.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde kaybolan 24 yaşındaki Furkan Gündoğdu, dere yatağında yaralı bulundu.
Naturel Enerji "Sürdürülebilir Okullar" projesiyle enerji verimliliği ve bilim eğitimini destekliyor.
Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kişi evinde ölü bulundu.
AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Soğuksu Mahallesi'nde yapımına başlanan 3. Etap TOKİ Projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.
Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2025 yılı faaliyet programında yer alan Salon Federasyon Kupası, Samsun'da başladı.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2024'e damga vuran olaylara ve yaşama dair fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.
Rize'de karlı ve soğuk hava yüksek kesimlerde etkili oldu.
Trabzon, Gümüşhane ve Giresun'da soğuk hava ile kar yaşamı olumsuz etkiliyor.
Gümüşhane'nin Şiran ilçesindeki tarihi eser kaçaklığı operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde ormanlık alanda dili ve kulakları kesilmiş halde bulunan şahıs hayatını kaybetti. 35 yaşındaki İsa Turgut'un başına baltayla vurulduğu, vücudunun çeşitli yerlerinde de kesikler olduğu öğrenildi.
Denizli’de kısa bir süre önce hayatını kaybeden ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’u anma gecesinde sahneye çıkan unutulmaz şarkıların söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan büyük ilgiyle karşılaştı.
Günümüz dijital dünyasında akıllı telefonlar gençlerin günlük yaşamlarının ayrılmaz bir parçası haline gelirken, gençlerde ‘cep boyun hastalığı' tehlikesi her geçen gün artıyor.
Türkiye Bilardo Şampiyonu Habib Engin, Çayeli’ndeki evinde ölü bulundu.
Rizeli usulü snowboard olarak bilinen petranboard renkli görüntülere sahne oldu.
Zonguldak’ta partisinin il başkanlığı kongresinde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, “Türkiye’yi bekleyen en büyük tehlike hiç şüphesiz ailesiz bir toplumdur. Doğrusu, binlerce yıllık Türk aile yapısı hiçbir zaman bu kadar tehdit altında kalmamıştı.
Ardanuç Gençlik Merkezi Müdürü Tayfur Özdemir, verdikleri eğitimlerin öğrencilerin kişisel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamayı hedeflediğini belirtti.
