Togg umuduyla site linkine tıkladı, banka hesabı boşaltıldı
19.04.2025 - 19:11Isparta’da sosyal medyada karşılaştığı sahte Togg çekilişi reklamına kanan vatandaşın banka hesabı boşaltıldı.
- 0
- 0
- 3806
Isparta’da sosyal medyada karşılaştığı sahte Togg çekilişi reklamına kanan vatandaşın banka hesabı boşaltıldı.
Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde ahşap teknenin alev aldığı faciada 148 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) yetkilileri, 2025 yılı yaş çay kampanyasına hazırlıkların tamamlamak üzere olduklarını belirterek, 15 Mayıs’ta yaş çay sezonunun açılmasını beklendiğini belirttiler.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde, Ardeşen Belediyesi Sosyal Tesisleri karşısında bulunan sahil geçişinde çıkan yangın paniğe neden oldu.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanlığı İstatistiklerle Çocuk, 2024 haber bültenini açıkladı. TÜİK başkanlığı tarafından verilen bilgiye göre Sinop, çocuk nüfusunun en düşük olduğu 9. il oldu.
Samsun’da dün akşam görme engelli annesini uyutarak kayıplara karışan 17 yaşındaki kız çocuğunu bulmak için akrabaları seferber oldu.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Samsun’da en fazla Ordu nüfusuna kayıtlı (53 bin 393 kişi) vatandaşlar yaşarken, Samsunluların en fazla yaşadığı şehir de İstanbul (415 bin 372 kişi) oldu. Ayrıca Samsun’da en az Hakkari nüfusuna kayıtlı kişi (116 kişi) yaşıyor.
Rize Belediyesi ve Rize Valiliği'nin 11-20 Nisan tarihleri arasında ortaklaşa düzenlediği 2. Rize Kitap Fuarı, açıldığı günden itibaren büyük bir ilgiyle karşılandı.
Emzik kullanımının etkilerinden bahseden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Nimet Karataş Torun, "Emzik kullanımının zararlı taraflarından biri, enfeksiyonlara yol açan mikroorganizmaların geçişini kolaylaştırarak hastalıklarda artışa neden olmasıdır.
Ordu'nun Aybastı ilçesinde heyelan sonucu kapanan mahalle yolu ulaşıma açıldı.
Dizi ve film oyuncusu Sevil Akdağ, dün akşam saatlerinde tartışma yaşadığı arkadaşı Elif Kırav'ı bıçaklayarak öldürdü. İntihar girişiminde bulunan Akdağ, polis ekiplerince yakalandı.
Bolu'da, kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak yanmaya başladı. Yangın, itfaiye tarafından büyümeden söndürülürken, araçta bulunan Gülname K. yaralandı.
Zonguldak'ta yanmış cesedi bulunan Afganistan uyruklu madenci Vezir Mohammad Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı.
Ordu'da 32 yıl önce emekli ikramiyesiyle satın aldığı ve ‘Pire’ ismini verdiği 1962 model vosvosuyla Türkiye’nin birçok yerini gezen Altan Şeref (89), otomobiline çocuğu gibi baktığını belirterek, “Pire ile gezmeyi çok özledim ama gözlerim artık iyi görmediği için trafiğe çıkamıyorum” dedi.
Trabzon''da kar yağışı ve zirai don, başta fındık olmak üzere meyve ağaçlarında ciddi zarara yol açtı.
Rize'nin Çayeli ve İyidere ilçelerinde 20 Nisan Pazar günü, planlı elektrik kesintisi meydana gelecek.
Rize'nin Çayeli ilçesinde, ilkel teleferiğin sırma teline dolanarak yüksekten düşen kişi yaşamını yitirdi.
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Rize'de ziyaret ve incelemelerde bulundu.
İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla Amasya'da "Siyonizm'e karşı öfke yürüyüşü" yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Filistin’i Destekleyen Parlamentolar Grubu" toplantısında yaptığı konuşmada, "Fanatik, soykırımcı İsrailliler, silahlı güvenlik görevlileri eşliğinde ve korumasında Mescid-i Aksa’ya girerek Müslümanları tahrik ediyor, kışkırtıyorlar. Mescid-i Aksa ve Kubbet-üs Sahra’nın içinde bulunduğu Harem-i Şerif 144 dönüm alanıyla sadece Müslümanlara aittir ve bir bütündür. Mescid-i Aksa bizim kırmızı çizgimizdir" dedi.
