Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem
08.01.2024 - 17:49Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 16.19'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
- 0
- 0
- 2175
Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 16.19'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Usta yönetmen Zeki Demirkubuz'un son filmi 'Hayat', Rize'nin Fındıklı ilçesinde izleyicilerle buluşacak.
Rize’de mahalle sakinlerinin ısrarı üzerine yola asılan ‘Mahallenin devamı’ tabelası görenleri güldürüyor.
Trendyol Süper Lig 16. hafta erteleme müsabakasında 9 Ocak Salı günü Beşiktaş'ı ağırlayacak Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut, "Beşiktaş'ın bazı eksikliklerinin olduğu algısına, aldığı kötü skorların yanılgısına asla ve asla düşmemek lazım. Beşiktaş, Beşiktaş'tır." dedi.
Çaykur Rizespor, Beşiktaş ile Trendyol Süper Lig'de 43. kez karşı karşıya gelecek.
Artvin'de toprak kayması nedeniyle yıkılma tehlikesi bulunan 3 katlı bina tahliye edildi.
Gümüşhane’de Sarıkamış Harekâtı’nın 109. yıl dönümünde yüzlerce kişi şehitleri anmak için 100 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla eski Zigana Tüneli’nden başlayarak Zigana Kayak Tesisleri’ne kadar yürüdü.
Dünyadaki en pahalı, elit ve tehlikeli spor dalları arasında yer alan 'heliski', bugün itibarıyla başladı.
Ondokuz Mayıs üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kaya, kilo kontrolünün bağışıklık sistemini güçlendirdiğini belirtti.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Rize-Artvin Havalimanı'nda istihdam etmek üzere asistan hava trafik kontrolörü alımı yapacak.
Trabzon ve Ordu'da, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için yürüyüş düzenlendi.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, yamaç paraşütüyle aydınlatma direği ve ağaç dallarına takılan kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Türkiye, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanıyor.
Ordu’nun yöresel lezzetlerinden olan ve yapımı 3 gün süren cevizli helva, kış aylarında vücudu sıcak tutma özelliği sayesinde ilgi görüyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı "Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile İlgili 2024/1 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi" Resmi Gazete'de yayımlandı.
Karadeniz'de avlanan 5 kilogramlık torikler, Sinop'ta balıkçılar tarafından lakerda (tuzlu balık) yapıldıktan sonra kavanozlara konularak satışa sunuldu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 2023 sonu itibarıyla doğal gaza erişebilen nüfusun bir önceki yıla göre 1,1 milyon artarak 71,3 milyona ulaştığını bildirdi.
Rize'de bakım çalışmaları nedeniyle yarın (6 Ocak) elektrik kesintisi yaşanacak.
Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin takvime göre, muhtarlık bölgesi askı listeleri muhtarlıklara gönderildi.
Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane'den 2023'te 1 milyar 375 milyon 192 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
