KOSGEB 2025'te 52 bin KOBİ'ye destek sağlayacak
15.02.2025 - 13:03Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), bu yıl çeşitli alanlarda 52 bin KOBİ'ye destek verecek.
- 0
- 0
- 1911
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), bu yıl çeşitli alanlarda 52 bin KOBİ'ye destek verecek.
Rize’de balık tezgahlarında fiyatlar yükseliyor.
Antalya'da Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılmak isteyen çiftler, 14 Şubat'ta nikah masasına oturdu. Nikahlarını bu özel güne denk getiren çiftlerden biri olan Melek Duran ve Habil Emre Çınar, 14 Şubat'ta tam 14.14'te evlenerek bu anı daha da anlamlı hale getirdi.
Bolu'da eşini ve bir çocuğunu kaybeden 61 yaşındaki Fatma Akdağ, soğuk havaya rağmen el emeği örgülerini satarak geçimini sağlıyor. Rahatsızlıklarına rağmen örgü örmekten vazgeçmediğini söyleyen Akdağ, "İhtiyacım olmasa buraya gelmem. Soğukta hasta olduğum halde geldim çünkü gerçekten ihtiyacım var" dedi.
Adana'da sevgilisini taciz ettiği iddiasıyla kayınbaba ve 2 damadını öldüren 20 yaşındaki şüphelinin ifadesinde, "Keşke olmasaydı, çok pişmanım. Hayatım karardı" dediği öğrenildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki özel bir hastanede tedavi gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli taburcu edildi.
Batman'da köprü altında bir şahıs ölü olarak bulundu.
Dünyaca ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın, yeni filmi ‘The Odyssey'in bir bölümünü Ordu'nun Perşembe ilçesinde bulunan Yason Burnu'nda çekeceğini duyurması ilde hem merak, hem de heyecan uyandırdı.
Bingöl'de 5 kişinin ölümü, 38 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan otobüs kazasında hayatını kaybeden Gümüşhane Üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki Abdulkuddus Bozuk'tan geriye arkadaşlarıyla çektikleri kısa filmler kaldı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'yu daha yaşanabilir, kendi kendine yeten Türkiye'deki ilk 10 şehirden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Rize’de bugün omuzundan ve bacağından yaralanmış halde bulunan bir kişi, hastaneye kaldırıldı.
Türkiye'de eşi benzeri olmayan bin 800 metre uzunluğundaki yürüyüş yolu ve Canik Şelalesi kar yağışının ardından büründüğü beyaz görüntüsü ile görenleri hayran bırakıyor.
Konya'nın Sarayönü ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki Halit ile 85 yaşındaki Fadim Turan çifti, evliliklerini ilk günkü gibi sevgiyle sürdürüyor.
Kastamonu 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileri hazırladıkları bez bebekleri, Şırnak'ın Silopi ilçesinde bulunan "Şehit Bebek ve Çocuk Oyuncak Kütüphanesi"ne gönderecek.
Karadeniz'de bir süredir etkili olan kötü hava koşulları, Sinop'ta hem balık avcılığını hem de fiyatları olumsuz yönde etkiliyor.
Ramazan ayına sayılı günler kala, Rize’de et fiyatlarına zam yapıldı. Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, Kasaplar Odası’nın zam talebini onayladı. Yeni tarifeye göre et fiyatlarında önemli artışlar yaşandı.
Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir intihar olayıyla ortaya çıkan ruhsatsız apart otel skandalı, gizlenen detayları gün yüzüne çıkardı.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Şimşek, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 27 Şubat Pazartesi günü Galatasaray'ı konuk edecek Çaykur Rizespor'un Gambiyalı oyuncusu Ali Sowe, zor bir maça çıkacak olmalarına rağmen sahada en iyi şekilde mücadele verip, en pozitif sonucu almak istediklerini söyledi.
Rize'de aniden rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Daşkıran'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'a uğurlandı.
