Bursa'da bir evde çıkan yangında 8'i çocuk 9 kişi yaşamını yitirdi
09.11.2022 - 09:25Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir evde çıkan yangında yaşları 1 ile 11 arasında değişen 8 çocuk ile bir anne hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 649
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir evde çıkan yangında yaşları 1 ile 11 arasında değişen 8 çocuk ile bir anne hayatını kaybetti.
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen 'Rize İl Sağlık Müdürlüğü Mesleki Çalışanlarına Yönelik Wisc-R Yapılandırılmış Psikolojik Danışmanlık Eğitimi' projesi Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezinde 30 mesleki personelin katılımıyla başladı.
DÜZCE’nin Gümüşova ilçesinde Yusuf Yavuz (62) ile eşi Emine Yavuz ormandan topladıkları mantarı yemeleri sonucu yaşamını yitirirken, gelinlerinin ise tedavisi devam ediyor.
BOLU'da zorlu kış şartları nedeniyle normalde 1 Aralık tarihinde başlayacak olan kış lastiği kullanma zorunluluğu Bolu Valiliği'nin kararıyla 15 Kasım'da devreye girecek.
TRABZON'da, sahipsiz köpek ve kedilerin ısırmasıyla 9 ayda 2 bin 514 kuduz şüpheli temas vakası görülmesi sonrası İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nca sahipli köpeklerin dışarıda ağızlık takılarak gezdirilmesi kararı alındı.
Küresel piyasalarda, ABD'de bugün gerçekleştirilecek Kongre ara seçimleri ve perşembe günü açıklanacak ekim ayı enflasyon verileri öncesi temkinli seyir sürerken, yurt içi piyasalarda güçlü görünümün korunması dikkati çekiyor.
LPG piyasasında gelir payı borcunu zamanında ödemeyen dağıtıcıların lisansı, borcun ödendiğini gösterir belgeyi son ödeme tarihinden itibaren 30 gün içerisinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna sunmaması halinde kurul kararıyla sona erdirilecek.
Türkiye'nin otomotiv endüstrisi ekim ayında 2,65 milyar dolarlık ürün ihraç etti.
Acil Tıp Uzmanı Doç. Dr. Yücel Yüzbaşıoğlu, "Biz kesinlikle kusmayı önermiyoruz, çünkü kusmanın yaratacağı komplikasyonlar, kişinin almış olduğu ilaçlar ve zehirli maddelere bağlı meydana gelecek durumdan daha kötü tablolara yol açabiliyor." dedi.
ZONGULDAK Valisi Mustafa Tutulmaz, Kilimli ilçesinde özel maden ocağında 4 işçinin yaralandığı patlamayla ilgili uzmanların incelemede bulunduğunu ve soruşturmanın devam ettiğini söyledi.
BARTIN'ın Amasra ilçesindeki maden ocağındaki patlamayla ilgili yürütülen soruşturmada aralarında TTK Amasra Müessese Müdürü Cihat Özdemir’in de bulunduğu 8 kişi tutuklanırken, gerekçe olarak en fazla son zamanlarda ocağın 'yetersiz havalandırma' sebebiyle gaz oranının yüksek seviyede olduğu, havalandırmanın yeterli düzeyde sağlanması için gerekli girişimlerde bulunulmaması gösterildi.
ABD Merkez Bankası (Fed), mayıs ayından bu yana ekonomik görünümün zayıfladığını ve görünüme ilişkin belirsizliğin yüksek kalmayı sürdürdüğünü belirterek, ülkede enflasyonun "kabul edilemez" derecede yüksek seyretmeye devam ettiğini bildirdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İlk kez Batı'yı böyle yakaladık. Yönsüz, vizyonsuz, ne yapacağını bilmeyen bir şekilde yakaladık. İlk kez liderlerini kaht-ı rical bir halde yani yoksunluk içerisinde yakaladık." dedi.
BOLU Abant Gölü Milli Parkı'nda köylülerin işlettiği atlı faytonların yasaklanmasıyla yerine elektrikli faytonlar getirildi.
HAZİNE ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Döviz kuru oynaklığı minimum seviyede. Öngörülebilirliğin arttığı, insanların hesaplarını çok rahat bir şekilde yapabildiği bir dönemdeyiz.
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, partilerinin iktidara hazır olduğunu dile getirdi.
Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı çiftçilere "patates siğili" hastalığı nedeniyle ekim yasağı getirilen alanlarda dekar başına yapılacak destekleme ödemesinin tutarı 125 liraya çıkarıldı.
GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Dünyanın en kapsayıcı yurt sistemini kurduk.
DOĞU Karadeniz'de 4 ilde yaklaşık 830 bin dekar alanda 1 milyon üretici aile tarafından yapılan yaş çay tarımından üretici, işçi ve diğer sektörlerde yıllık yaklaşık 10 milyar TL gelir elde ediyor.
Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'de 12. haftanın açılış karşılaşmasında sahasında Erzurumspor FK ile karşılaşacak.
