Tanju Özcan, dayısının oğlunu başkan yardımcılığına getirdi
04.01.2023 - 09:21- 0
- 0
- 677
Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Rize’ye gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı, Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti.
Rize'de Vali Kemal Çeber başkanlığında, Vali Yardımcıları ve şehirde görev yapan kurum müdürlerinin katılımıyla 2023 yılının ilk 'Haftaya Başlangıç' toplantısı gerçekleştirildi.
DÜNYA Doğayı Koruma Vakfı'nca (WWF) korunması gereken 200 ekolojik saha arasında gösterilen, Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Fırtına Vadisi'ndeki Fırtına Deresi, kurulan günlük 50 metreküp kapasiteli ileri biyolojik atık su arıtma tesisi ile kirlilikten arındırılacak.
Rize'de somut olmayan kültürel miras sanatçısı Süleyman Serin, 30 yıldır keçi derisi ve şimşir kullanarak yaptığı tulumu gelecek nesillere aktarmaya çalışıyor.
Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) arasında yürütülen 'Rize İli Alabalık Tesisleri Modernizasyonu Projesi' kapsamında dağıtım töreni düzenlendi.
ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde lise öğrencisi N.G.’nin akranlarının zorbalığına uğradığı anların görüntülerini çektiği iddiasıyla darbedilen B.G.’nin (16), sadece olayı idareye bildirdiği ve yanlış anlaşılma sonucu saldırıya uğradığı ortaya çıktı. B.G. ve annesi Ayfer G. şikayetçi olurken, gözaltına alınan 3 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Ticaret Bakanlığı, 92 ticaret denetmen yardımcısı istihdam edecek.
ORDU’da Haydar Göltaş (57), telefonda kendisini jandarma komutanı olarak tanıtan şüpheli tarafından ‘Peşinde dolandırıcılar var’ denilerek 380 bin TL dolandırıldı.
ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedad Gürgen, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki dünyaca ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası ile ilgili, "Hayalimiz var.
Sağlık Bakanlığınca, zihinsel veya bedensel engeli bulunan ya da özel gereksinime ihtiyacı olan kişiler, devlet hastanelerinde açılacak "Engelli Diş Tedavi Merkezleri"nde tedavilerini yaptırabilecek.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığınca 5 müfettiş yardımcısı alınacak.
SAMSUN Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Milli Mücadele 100. Yıl Ödül törenine sayılı günler kaldı.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Başkan Yardımcısı Nejmi Saruhan, taşeron işçilere kadro haklarının verilmesi gerektiğini belirtti.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ) okuyan uluslararası öğrencilerinden oluşan bir grup, ÇAYKUR'da ağırladı.
