Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu’nun Rize ziyareti
21.10.2024 - 15:57Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, Rize’de çeşitli incelemelerde bulunmak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.
- 0
- 0
- 3304
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, Rize’de çeşitli incelemelerde bulunmak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ordu'da bir tırda 68 kilo 500 gram skunk ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Artvin İl Koordinasyon Kurulu, Vali Turan Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.
Bayburt Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor.
Rize'den gelen akademisyen ve bürokratlar, Karabük'ün Safranbolu ilçesini gezdi.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından yürütülen kaçakçılık operasyonlarında 2 bin 553 paket kaçak sigara ele geçirildi, 12 kişi hakkında işlem yapıldı.
Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) çalışmalarına bir süre önce başlayan Deprem ve Yapı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.
Karadeniz'de olumsuz hava şartlarından dolayı balıkçıların denize açılamaması tezgahlardaki balık fiyatlarına olumsuz yansıdı.
Rize Valiliği, son günlerde şiddetli yağışla birlikte meydana gelen sel ve heyelan riskine karşın vatandaşları uyardı.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Özel hastanelere ilişkin denetimler aralıksız devam ederken özel sağlık kurumlarına ilişkin yapısal reformlar da Bakanlığımızın gündemindedir." ifadesini kullandı.
Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen GÖKKURT Akıllı Mühimmat (GAM) Ailesi ilk kez SAHA EXPO 2024'te tanıtılacak.
Ticaret Bakanlığı, risk analizinde yapay zeka uygulamasıyla gümrük kontrollerinde etkinliğin artırıldığını ve bu kapsamda yılın 9 ayında yaklaşık 3 milyar liralık gelir kaybının önlendiğini bildirdi.
Erzincan'daki Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde "Arabam tahtadan, inerim Ergan'dan" formuLaz yarışı düzenlendi.
Doğu Karadeniz'de yaz başında küçükbaş ve büyükbaş hayvanlarıyla yaylalara çıkan vatandaşlar, son günlerde etkili olan kar nedeniyle dönüş yolculuğunu hızlandırdı.
Küresel piyasalar, ABD'de ekonominin "yumuşak iniş" yapabileceğine yönelik beklentilerin güçlü kalmaya devam etmesinin yanı sıra Çin'in kredi faiz oranlarını düşürmesiyle haftaya pozitif bir seyirle başladı.
Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde annesini silahla öldüren kişi, intihar etti.
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK için bölge halkından haraç toplayan, örgütün sözde toplumsal alan sorumluları olarak faaliyet gösteren Caize Selber ile Emine Ulaş'ı, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.
Çorum'da kovalamaca sırasında kontrolden çıkan polis aracı takla attı. Kazada iki polis memuru yaralandı, kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Çorum'un Alaca ilçesinde bir kıraathanede hünerlerini sergileyen aşıkların atışması renkli görüntülere sahne oldu.
Gümüşhane'nin Kürtün ilçesindeki Örümcek Ormanları'nda "Ormanlar için el ele veriyoruz" etkinliği gerçekleştirildi.
