Rize İl Özel İdaresinden Fırtına Vadisi'ndeki izinsiz yapılarla ilgili açıklama
11.01.2025 - 10:03Rize'de, Fırtına Vadisi'nde tescilsiz alanlarda ve dere yatağındaki izinsiz yapılarla ilgili çalışmaların devam ettiği bildirildi.
- 0
- 0
- 1842
Rize'de, Fırtına Vadisi'nde tescilsiz alanlarda ve dere yatağındaki izinsiz yapılarla ilgili çalışmaların devam ettiği bildirildi.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, 2 PTT çalışanının silahla öldürülmesine ilişkin, "Burada hiçbir şey meşrulaştırılamaz. Elbette adli süreç var, orada mutlaka her şey değerlendirilecektir." dedi.
Düzce'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 şüpheli tutuklandı.
Rize’de yatırım çalışması nedeniyle 2 mahallede elektrik kesintisi yaşanıyor.
Terme Belediyesi tarafından ilçenin pazar yerindeki esnaf, ölçü ve tartı aletlerinin damga süreleri ve terazi doğrulukları yönünden denetlendi.
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ve Trabzon Üniversitesi arasında, "Denetimli Serbestlik Hizmetleri Alanında İş Birliği Protokolü" imzalandı.
Düzce'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, kentte silahlı saldırıda öldürülen PTT çalışanlarının ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
Artvin'de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenlendi.
Artvin'in Arhavi ilçesindeki Ciha Kalesi ve çevresindeki arkeolojik kazılar devam ediyor.
Samsun'un merkez Atakum ilçesinde uyuşturucuyla yakalanan hakkında 12 yıl 7 ay 29 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü cezaevine gönderildi.
Sinop'ta geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Dr. Özcan Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi.
Çorum Valisi Ali Çalgan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Samsun'un merkez Canik ilçesinde, kovalamaca sonucu durdurulan araçta 30 bin 88 sentetik ecza hapı ele geçirildi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 527 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Yerleştirme işlemleri, ÖSYM aracılığıyla KPSS puan türüne göre gerçekleştirilecektir.
Ankara’da ikamet ettiği evinde ölü bulunan ve intihar ettiği tespit edilen Roket Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi (Roketsan) mühendisi Yusuf Serdar Yücel’in incelenen cep telefonu internet arama geçmişinde intihar yöntemlerine dair araştırmalar yaptığı ortaya çıktı. Yapılan diğer incelemelerde ise herhangi bir cinayet unsuruna rastlanılmadığı öğrenildi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) bir akademisyen istatistiksel veri analizi alanında Türkiye'de ve dünyada ilk ve tek yerli yazılım olma özelliğini taşıyan bir site yaptı. Site sayesinde hem kendi mezun ettiği öğrencileri istihdam etti hem de bir kişinin 10 günde yapabileceği analizi saniyeler içerisinde yapmayı başardı.
Çorum Valisi Ali Çalgan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.
DSİ 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla buluştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize konuşmasını değerlendiren Rizeli Siyasetçi Metin Külünk, AK Parti teşkilatlarında değişim gerekliliğine dikkat çekerek, "Milletle bağları kopuk yapıların yerine sorumluluk alacak yeni kadrolar gerekiyor" dedi.
