İş yerinde cinsel içerikli hap satan zanlı yakalandı
28.09.2024 - 12:57Sinop'ta düzenlenen operasyonda cinsel içerikli hap sattığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 2547
Sinop'ta düzenlenen operasyonda cinsel içerikli hap sattığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.
Rize şehir merkezindeki Eminettin Mahallesi’nde atıl durumda olan 6 katlı bir binanın en üst katındaki işçilerin güvenliği hiçe sayılarak iş makinesi ile yıkım yapılması “Pes” dedirtti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik "Mercek-26" operasyonlarında 2 bin 310 şüpheli hakkında işlem yapıldığını ve 2 bin 511 silahın ele geçirildiğini bildirdi.
Hazine ve Maliye Bakanlığınca hazırlanan Kurumlar Vergisi Genel Tebliği'nde yapılan değişiklikle yerel asgari kurumlar vergisinden istisna ve indirimlere kadar birçok başlıkta düzenlemeye gidildi.
Türkiye'de yılbaşından 20 Eylül'e kadar 93 bin 377 düzensiz göçmen sınır dışı edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Karadeniz Rize-Ayder Forumu'na gönderdiği video mesajda, “Hükümetimizin son 22 yılda ulaştırma alanına yaptığı yatırımların geniş bir alanda meyvelerini toplayacağımız bir döneme giriyoruz. Bu yeni dönemde Karadeniz bölgesinin hak ettiği yeri alacağından asla şüphe duymuyorum” dedi.
Trabzon'da dedesinin izinden giderek itfaiye eri olan Sinan Gebiç, 13 yıldır her türlü afette görev alıyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun Rize'de düzenlenecek foruma katılıp, katılmayacağı merak ediliyor.
Rize'de İŞKUR, İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 110 kişinin istihdam edileceği işçi alımı başvuruları bugün sona eriyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize-Artvin Havalimanında yüzde 89 oranında doluluk oranına ulaşıldığını belirterek “Rize'den her hafta 72 sefer var. Havayolu şirketlerine yüzde 90 doluluğa ulaştığınızda o bölgeye ilave hat planlayın diyoruz. Rize de tam bu eşikte” dedi.
Rize'de 28 Eylül 2024 Cumartesi günü neler olacak? 28 Eylül Cumartesi günü hava durumu nasıl olacak? Rize’den bugün kaç tane uçak seferi var?
Kastamonu'nun Cide ve Taşköprü ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 6 şüpheli gözaltına alındı.
İkinci el taşıt alışverişinin daha güvenli hale getirilmesi ve tüketici mağduriyetlerinin önlenmesi amacıyla oluşturulan "Güvenli Ödeme Sistemi' bugünden itibaren vatandaşlar için de zorunlu hale geldi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ) görevli akademisyen Doç. Dr. Hatice Onay’ın yürütücüsü olduğu proje, ilkokulda hayata geçirildi.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, şehrin ihtiyaçlarına cevap verebilecek büyüklükte, modern ve hijyenik yapıya sahip olacak mezbahane projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Giresun'da "Yılın Ahisi" seçilen Dilek Emine Domaçoğlu, 40 yıldır motorlu araç ön düzen ayarcılığı ve lastikçilik işini sürdürüyor.
Terme Belediyesi, Oğuzlu ile Kocamanbaşı mahallelerini birbirine bağlayan yolda asfalt öncesi düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Asos bölgelerinde 21, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 1 olmak üzere 22 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
ÖSYM, 2024 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) yerleştirme işlemlerinin tamamlandığını bildirdi.
Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Noterler Birliği işbirliğiyle ikinci el taşıt ticaretini daha güvenli hale getirmek amacıyla devreye alınan "Güvenli Ödeme Sistemi", alıcı ve satıcı arasındaki uyuşmazlık durumlarında delil olarak kullanılabilecek.
