Kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi yaralandı
07.03.2025 - 09:06Çorum'da bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 1205
Çorum'da bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Ordu’nun Kabadüz ilçesinde 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’ndaki kayak merkezinde arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi.
Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, "Yağan kara güvenme, kahverengi kokarcaya aman verme" uyarısında bulundu.
-Şanlıurfa'da bir otelde konaklayan genç, kaldığı odada intihar etti.
Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından MHRS üzerinde yaşanan yoğunluğu çözüm üretmek amacıyla başlatılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Randevu bekleyen hastaların yüzde 42'sine sistem üzerinde telefonla aranıp randevu oluşturuldu.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde 33 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan Murat Bölükbaşı (50), çırak bulamadıkları için ayakkabı tamirciliği mesleğinin kaybolma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu söyledi.
Karabük'ün Eskipazar ilçesinde yediği simit nefes borusuna kaçan bir kişi hayatını kaybetti.
Elazığ'da bir vatandaş, yolda giderken gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Yolda maymun bulan şahıs, hayvanı Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.
Belgrad Ormanı'nda yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan ve 3 gündür aranan 36 yaşındaki Ece Gürel, Belgrad Ormanı'nda sağ olarak bulundu.
Ramazan ayı boyunca dengeli beslenmenin, oruç tutarken sağlığı korumanın anahtarı olduğunu belirten Diyetisyen Gül Uygun Karakulak, "İftar yemeklerinde protein ve sebzeye ağırlık vermeliyiz. İftardan 2 saat sonra bir ara öğün yapılmalı, mümkünse bu ara öğünde gün içerisinde tüketemediğimiz ama vücudumuzun ihtiyacı olan meyve ve çiğ kuruyemişlere yer verilmelidir" dedi.
Samsun'un Havza ilçesindeki Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezindeki yaşlılar ve özel gereksinimli bireyler, "sanat atölyesi"nde el becerilerini geliştiriyor.
Gümüşhane'de beyaz örtüyle kaplanan tarihi İmera Manastırı, dronla görüntülendi.
Türkiye'nin denize dolgu ikinci havalimanı olma özelliğini taşıyan Rize-Artvin Havalimanı, bölge insanı ve turistlerin ulaşımında büyük kolaylık sağladı.
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner ile bir araya geldi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Burak Alemdağ, iftar ve sahurda özellikle süt ve süt ürünleriyle beslenmeyi, lifli gıdalar tüketmeyi önerdiklerini söyledi.
Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane'den 2025'in ocak-şubat döneminde 267 milyon 184 bin 856 dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
Trabzon'da, Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezinde "Anılarla Trabzonspor" adlı program organize edildi.
Samsun'un Bafra ilçesinde zabıta ekipleri tarafından yapılan dilenci operasyonunda 17 kişi yakalandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'deki çığ riskine ilişkin uyarılarda bulundu.
Rize Belediyesi, mahallelerde belirlenen program dahilinde vatandaşlara fidan aşılaması eğitimi veriyor.
