Rize'deki iki ilçede elektrik kesintisi yaşanacak
11.05.2025 - 10:55Rize'de Merkez ve Fındıklı ilçelerinde, 11 Mayıs Pazar günü, planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
- 0
- 0
- 1773
Rize'de Merkez ve Fındıklı ilçelerinde, 11 Mayıs Pazar günü, planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Çanakkale'de yolcu otobüsü, kamyon ve otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.
Amasya Valisi Önder Bakan, Gümüşhacıköy ilçesinde mevsimlik tarım işçilerinin konaklaması için hazırlanan alanda incelemelerde bulundu.
İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu yakınında silahla havaya ateş açtıktan sonra gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
Bolu'da Türk Dünyası Kültür Buluşması etkinliği düzenlendi.
Zonguldak'ta jandarma ekipleri düzenlenen eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli gözaltına alınırken uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
SAMSUN Tekkeköy ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde yediği tavuktan zehirlenen 225 işçinin tamamı tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Anzer Ballıköy Muhtarı Remzi Güzel, tüketicilerin Anzer adı kullanılarak satışı yapılan ballarda coğrafi tescil işaretine dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun konuk olduğu Gençlik Meclisi’nin Siyaset Akademisi programına katıldı.
Giresun'da görev yaptığı lisenin kantininde tartıştığı temizlik görevlisi Yonca Çavuş (30) ile kız kardeşi Rana Çavuş Gökçin'i (26) tabancayla vurarak öldüren özel güvenlik görevlisi Abdullah Turan (53), tutuklandı. Turan, tartışmanın 'alacak' nedeniyle çıktığını söyledi.
İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programı kapsamında Yapraklar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) Yönetim Kurulu'na 3 üye atandı.
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, 2025 yılı yaş çay kampanyası öncesinde taban fiyatın destekleme ödemesi hariç en az 30 TL olması gerektiğini söyledi.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Çamlıhemşin ilçesinde yer alan Ayder Yaylası'nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgiler aldı.
Erzurum'da otel ve pansiyona düzenlenen fuhuş operasyonunda yakalanan 4 zanlıdan biri tutuklandı, kayıtsız konaklamalara ilişkin 612 bin 747 lira idari para cezası uygulandı.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Dünyanın en şeffaf yargı sistemi Türkiye’dedir. Bu bir abartı değil, hakikattir. Geçmişte vesayetçi yargının suskun kaldığı dönemleri yaşadık ama bugün yargı, darbecilere karşı milletin ve hukukun yanında yer almıştır.
TrabzonBüyükşehir Belediyesi, şehir genelindeki yol bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra, kırsal ve yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde “61. Kütüphane Haftası Kutlama Etkinlikleri” Gerçekleştirildi .
Anneler Günü'nün yaklaşmasıyla birlikte Bolu'daki çiçekçilerde hareketlilik başladı. 11 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü öncesinde vatandaşlar, anneleri ve eşleri için çiçek almak üzere çiçekçilerin yolunu tuttu.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Düzce'de zirai dondan etkilenen bahçelerde inceleme yaptı.
