Salarha’da Trafik Kazası: Sürücü Hafif Yaralandı
05.07.2025 - 17:39Rize'nin Salarha Dörtyol mevkiinde trafik kazası meydana geldi.
- 0
- 0
- 1556
Rize'nin Salarha Dörtyol mevkiinde trafik kazası meydana geldi.
Samsun Valiliği, gün içinde etkili olması beklenen deniz ve hava şartları nedeniyle vatandaşları uyardı. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı verilerine dayanarak yapılan açıklamada, boğulma riskine karşı denize girilmemesi istendi.
Ordu'nun Ünye ilçesinde evde arkadaşlarıyla birlikte eğlendiği sırada silahla kafasına bir el ateş eden genç hayatını kaybederken, yanında bulunan diğer arkadaşı ise ağır yaralandı.
Zonguldak’ın Devrek ilçesi Alparslan köyünde yaşayan Ahmet Kapucu, yıllar önce amatörce başladığı bal üretiminde önemli bir aşama kaydederek, ürününü Avrupa’ya pazarlamayı amaçlıyor.
İzmir'in Ödemiş ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale esnasında, ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan evli ve 2 çocuk babası Ragıp Şahin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Ödemiş'teki yangında can kaybı 3'e yükseldi.
Zeytinde, geçen döneme göre yüzde 40 ya da daha fazla kayıp yaşanacak "yok yılı" olacak. 2025-2026 sezonunda hem yurt içinde hem de yurt dışında zeytinyağı üretiminin benzer şekilde düşecek olması fiyatları tekrar yükseltebilir.
Erzurum’da sağanak yağış Karayazı’da dolu şeklinde etkili oldu.
Artvin'de polis memuru, yaylada kaldığı çadırda karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti.
Giresun'da, yaklaşık iki yılda yüzde 80 doluluk oranına ulaşan Giresun Teknopark'ta faaliyet gösteren firmalar 35 ülkeye yazılım ve ürün ihracatı yaptı.
Trabzon'da üç kız kardeş, KOSGEB desteğiyle kurdukları çinicilik ve seramik atölyesinde hem üretim yapıyor hem de meraklılarına bu sanatı öğretiyor.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden (OMÜ) Prof. Dr. Yusuf Demir, 2025-2030 yılları arasında küresel iklim krizi açısından kritik bir dönem olacağını belirterek, “Önümüzdeki 5 yıllık süreçte çok ciddi anlamda bütün dünyada su krizi bekleniyor.
Çorum’da 4 gündür kendisinden haber alınamayan Yücel Kolçak’ın (36), arazide gömülü boğazı kesilmiş cesedi bulundu. Olaya ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı.
Albayrak Grubu, koleksiyonunu sanatseverlerle buluşturduğu hat sanatı sergileri ile Kültür Yolu Festivali’ne misafir olmaya devam ediyor.
Rize’de 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, coşkulu ve anlamlı etkinliklerle kutlandı. Rize Liman Başkanlığı tarafından organize edilen programda, denizcilik ruhu bir kez daha canlandırıldı.
Boğulma olaylarının sık görüldüğü Karadeniz sahillerinde Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı deniz polisleri muhtemel can kayıplarını önlemek için her an teyakkuzda bekliyor.
Giresun'da 14 yaşındaki çocuk elindeki silahla 7 yaşındaki kız kardeşini vurdu.
Türkiye'nin ocak-haziran dönemindeki fındık ihracatının değerde yüzde 33'ü Trabzon'daki firmalar tarafından gerçekleştirildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şubesinde görevli uzmanlar, Karadeniz'de boğulma vakalarında ilk sırada yer alan rip akıntısı karşında panik yapılmaması uyarısında bulundu.
Erzurum-Bayburt ve Rize sınırında düşen özel jette hayatını kaybeden mühendis pilot Mehmet Demirci (57), son yolculuğuna uğurlandı. Demirci’nin cenazesi, Cuma namazını müteakip Kadıköy’de bulunan Has Erenler Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Pendik Osmangazi Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Bolu'da 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangını ile ilgili davanın ilk duruşması, 7 Temmuz Pazartesi günü görülecek.
