Adalet Bakanı Tunç: "CHP Genel Merkezi bir yalan merkezine dönüştü"
13.09.2025 - 14:21Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "CHP Genel Merkezi yalan merkezine dönüştü" dedi.
- 0
- 0
- 3550
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "CHP Genel Merkezi yalan merkezine dönüştü" dedi.
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen iş kazasında 25 yaşındaki genç kepçe operatörü Servet Arslan hayatını kaybetti.
İsrail’in Gazze Şeridi’nde son 24 saatte gerçekleştirdiği saldırılarda 47 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 64 bin 803’e yükseldi.
Çaykur Rizespor, 2025-2026 sezonu için yaz transfer dönemini hareketli geçirdi.
Gaziantep’te alzaymır ve demans hastaları Moral Evi’nde uygulanan müzikli terapi ile moral ve motivasyon depoluyor.
Samsun’un Salıpazarı ilçesinde 84 yaşındaki bir vatandaş kayboldu.
Hatay’da kuaförde 5 bin TL’lik işlem yaptıran ve ardından sigara içme bahanesiyle dışarı çıkan kadın, ödemeyi yapmadan kayıplara karıştı.
Çaykur Rizespor, transfer döneminde dikkat çeken bir hamleye imza atarak İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace’ın oyuncusu Jesurun Rak-Sakyi’yi kadrosuna kattı.
Türk müziğinin öne çıkan isimlerinden Melek Mosso, 4 Ekim Cumartesi akşamı Rize’de sevenleri ile buluşacak.
İzmir’de bir zincir markete ait ürünleri taşıyan tır sürücüsü, park halindeki aracında hayatını kaybetmiş halde bulundu.
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, "2002’den önce Türkiye’yle ilgili raporlarda biz utanıyorduk raporlardaki yerimizden. Ama şimdi OECD’nin raporlarında Türkiye dünyada son 22 yılda eğitim devrimi yapmış bir ülke olarak tanımlanıyor" dedi.
Sinop Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin geliştirdiği yapay zekâ destekli "insansız deniz aracı" (İDA) prototipi, Sinop Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Su Altı Teknolojisi Programı Eğitim Alanı’nda düzenlenen törenle suyla buluşturuldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul için hiçbir zaman yaptıklarımızla yetinmedik, yetinmeyeceğiz.
Bilecik’in Söğüt ilçesinde bu yıl 744’üncüsü düzenlenen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri çeşitli etkinliklerle başladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, "Hedefimiz Terörsüz Türkiye" dedi.
Malatya’da bir apartmanın posta kutusunda bulunan tabanca paniğe neden oldu.
Edirne’de torununun doğum gününe giden dede, otomobiliyle yaptığı kazada feci şekilde hayatını kaybetti.
ÇAYKUR, üçüncü sürgün yaş çay alımlarının kesintisiz ve günlük alım sınırı olmadan devam ettiğini duyurdu.
Adıyaman’da hapşırma sonrası dengesini kaybeden yabancı uyruklu şahıs, başını kaldırıma çarparak yaralandı.
İzmir’in Balçova ilçesinde 2 polisin şehit olduğu, 2’si polis 3 kişinin yaralandığı Balçova Polis Merkezi’ne düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili aralarında saldırganın anne ve babasının da bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi.
