Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fındık alım fiyatı ortalama 54 lira
01.08.2022 - 08:53Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''Fındık alım fiyatı ortalama 54 lira olarak açıkladık, bereketli olsun" dedi.
- 0
- 0
- 1121
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''Fındık alım fiyatı ortalama 54 lira olarak açıkladık, bereketli olsun" dedi.
KARABÜK'ün Safranbolu ilçesinde çalıntı bisiklet ihbarını araştıran sivil polisler, olayla ilgilisi olmayan 12 yaşındaki Miraç Akgün hakkında işlem yaptı.
TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin Ordu'daki açılışı yapıldı. 7 farklı dalda gerçekleştirilecek festival, 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.
İSTANBUL'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Giresun'un Şebinkarahisar ilçesi Belediye Başkanı Şahin Yılancı (51), gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Rize'de, kaçak silah imal ve ticareti kapsamında 11 adrese düzenlenen operasyonda 7 zanlı gözaltına alındı.
Rize’de orman yangınlarının önüne geçilmesi amacıyla ormanlık alanlara giriş-çıkışların ağustos ayı sonuna kadar yasaklandığı duyuruldu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "20 yıl içerisinde ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 606 milyar lira yatırım yaptık. Yatırımlarımız içinde yüzde 61 oran ve 972 milyar liralık miktar ile aslan payını Karayolları aldı." dedi.
Yönetmenliğini ve senaristliğini Ensar Altay'ın üstlendiği "Kodokushi", İran'da düzenlenen "8. Shahr Uluslararası Film Festivali"nden "Uluslararası En İyi Belgesel" ödülüyle döndü.
Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yerli ve Milli Tohumlarımızın Ulaşmadığı Çiftçi Kalmasın" programı kapsamında "Halis" adı verilen ekmeklik buğdayın deneme üretimi hasat edildi.
Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın cenazesi, memleketi Mersin'de toprağa verildi.
İçişleri Bakanlığı, bu yıl 476 olayda 244 kişinin suda boğulması üzerine valiliklere, "Suda Boğulma Olaylarının Önlenmesine Yönelik Alınacak Tedbirler " konulu genelge gönderdi.
BOLU'da, zehirlenme vakalarında sayı 141'e yükselirken, 1 kişi yaşamını yitirdi, 87 kişi taburcu oldu, 53 kişinin tedavisi ise devam ediyor. Valilik, İl Sağlık Müdürlüğü ve ilgili kurumlarca çalışmaların sürdürüldüğü açıklamasını yaptı.
TRABZON Valisi İsmail Ustaoğlu, turizm değerlendirme toplantısına katıldığı Uzungöl’de, “İlimiz açısından oluşturulmaya çalışılan Arap düşmanlığını şiddetle kınıyoruz. Bunun kabul edilebilir yanı yok. Trabzon ve bölge insanı hassasiyetleri üzerinden olumsuz algı oluşturmaya çalışılıyor” dedi.
ZONGULDAK Valisi Mustafa Tutulmaz, Covid-19'a yakalananların sayısının kentte haziran ayına göre 3 kat arttığını, son 15 günde koronavirüse bağlı 4 ölümün yaşandığını söyledi.
Rize'de Çay Çarşısı'nda 'Rize Devranında Çay' adlı fotoğraf sergisi açıldı.
Avrupa'nın en büyük teleskobunun bulunduğu Doğu Anadolu Gözlemevi'nin (DAG) eteklerinde, 3 gün süren Erzurum Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nde yaklaşık 10 bin kişi, teleskopların başına geçerek gökyüzünü izledi.
RİZE’nin Ardeşen ilçesinde 11’incisi düzenlenen 'Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali' kapsamında ülkelerarası rafting yarışması gerçekleştirildi. 7 ülkeden temsilcilerin katıldığı Fırtına Deresi parkurundaki yarışmayı, Türkiye ekibi, kazandı.
Kocaeli'de düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'nda dinamik sürüş testi ve teknik kontrolleri başarıyla tamamlayan araçlar piste çıktı.
AMASYA’da Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası düzenlendi.
