Nervürlü demir alımı yapılacaktır
27.07.2021 - 18:11NERVÜRLÜ DEMİR
- 0
- 0
- 853
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR - İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Rize Valisi Kemal Çeber, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı şiddetli sağanak yağış uyarısının ardından il genelinde sel ve heyelan riski olan yapıların tahliye edildiğini dile getirerek "Çok riskli gördüğümüz 164 haneden 112'si tahliye edildi" dedi.
METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü'nün ani sel, heyelan ve taşkın uyarılarında bulunduğu Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Rize ve Artvin’de yağış etkili oldu.
ORDU'da akşam saatlerinden itibaren etkili olması beklenen yağmur öncesinde vatandaşlar cami hoparlörlerinden uyarıldı.
Rize’nin Muradiye beldesinde yaşanan teleferik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR - ORTAHİSAR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ / SATINALMA ŞEFLİĞİ
110 KALEM SPOR MALZEMESİ ALIMI İŞİ - RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) açıklanan 2021 LGS kapsamındaki ilk yerleştirme sonuçlarına göre, merkezi sınava 1 milyon 38 bin 492 öğrenci katıldı ve sınav sonuçlarına göre 358 bin 187 öğrenci (yüzde 34,5) sınavlı okul tercihinde bulundu.
DIŞ CEPHE TADİLATINDA KULLANILACAK MALZEME SATIN ALINACAKTIR - ARDEŞEN BELEDİYESİ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize'nin Güneysu ilçesinde sel ve heyelan yaşanan alanlarda incelemelerini bugün de sürdürdü, ekiplerin çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, "Bölgemizde doğaya yapılan rant amaçlı müdahaleler, HES’ler, dere islah çalışmaları gibi özel ve kamusal yatırımlar afetlerin ana nedenini oluşturmaktadır" dedi.
ÇAYKUR'dan yapılan açıklamada 10 bin 500 stokla yaş çay alımlarının sürdüğü belirtilerek, belirlenen limitler kadar yaş çay alımının devam edeceği aktarıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı, tercih döneminde üniversiteyi seçen başarılı öğrencilere verilecek burslar hakkında açıklama yaptı.
Geçtiğimiz günlerde Rize Dernekler Federasyonu'nun (RİDEF) genel kurulunda başkanlığına seçilen Hasan Başça, ikinci toplantısını Rize’nin Çayeli ilçesi Kaptanpaşa köyünde yaptı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Artvin ve Rize’de yaşanan sel felaketinin ardından bölgede incelemelerini aralıksız sürdürüyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Allah, dünyayı bir ölçü ve denge üzerine yaratmıştır. Bu ilahı ölçü korundukça insan esenlik ve huzur bulur.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Artvin'in Arhavi ilçesinde selden etkilenen alanlarda incelemelerde bulundu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Artvin’in Arhavi ilçesinde yaşanan sel felaketinde bir can kaybının olmadığını belirterek “Elbirliği ile inşallah bunun üstesinden geleceğiz” dedi.
Rize Valisi Kemal Çeber, kentte yaşanan sel ve taşkınlara ilişkin sahada incelemelerde bulundu, yağışın cuma gününe kadar süreceğini söyledi.
