Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası Cimil Vadisinde
20.01.2023 - 16:03Rize'nin İkizdere ilçesi 20-22 Ocak'ta, Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.
- 1
- 1
- 1064
Rize'nin İkizdere ilçesi 20-22 Ocak'ta, Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.
Rize İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Rize Şubesi 'İlmek İlmek İyilik' projesi kapsamında, örülen atkı ve bereler ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Çaykur Rizespor, kupaya veda etti.
Türkiye'de deniz salyangozu ihracatında önceki yıla göre artış gözlemlendi.
Aksaray'da kaçak yollarla Türkiye'ye getirdiği hamster ile pitonu 4 bin 500 TL'ye satmak isterken yakalanan A.Ü. (25), gözaltına alındı.
Türkiye'nin en fazla yağmur alan bölgesi Karadeniz'de küresel ısınma ve iklim değişikliği kuraklıklara neden oluyor. Bu durum ani yağış ve sel riskini artırıyor.
Çaykur Rizespor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.
Kırgızistan'da yaşayan Gülzar Chynalıeva serviks kanserine yakalandı. Tedavisinin son aşamasında Türkiye'de sağlığına kavuştu.
Türkiye'de ilk kez Trabzon'da yapılacak müsabakaları 40 Türk hakem yönetecek.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesi'nin Olağanüstü Genel Kurulu, dernek binasında yapıldı. Genel kurulda tek aday olarak seçime giren Selçuk Beşikçi yeni başkan oldu.
20-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası İkizdere ilçesindeki Cimil köyünde gerçekleştiriliyor.
DÜNYADA fındığın en fazla üretildiği Türkiye’de, geçen yıl 127 ülkeye 312 bin 564 ton fındık ihracatı gerçekleştirildi. Önceki yıla göre, miktar bazında yüzde 9,24 düşüş yaşanan fındık ihracatından 1 milyar 748 bin dolar gelir elde edildi.
İsviçre Alpleri'nde ve dünyadaki kayak merkezlerinin pek çoğunda bu yıl yeterli kar olmazken heliski sporunun Türkiye'deki merkezi haline gelen Kaçkar Dağları'nda 13 hafta sürecek faaliyetlerde doluluk yaşanıyor.
Rize’de, 14 Mayıs 2022’de hizmete açılan, Türkiye’nin 58’inci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı’nı toplam 524 bin 694 yolcu kullandı.
Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Başkanı Birol Özcan, yaz aylarından bu yana otobüs bilet fiyatlarında bir artış yapmadıklarını belirterek, "2023 yılı için yeni bir tarife beklentimiz yok, bilet fiyatları aynı kalacak." dedi.
Türkiye Gıda İnovasyon Platformu (TÜGİP), Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ve Rize Ticaret Borsası (RTB) iş birliğinde 'Geleneksel Çay’ın Gelecek ile Buluşması Çalıştay’ı, sektörün öncü isimleri ile 16 Ocak Pazartesi günü Rize’de düzenlenecek.
Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası, Rize'de düzenlenecek.
Türkiye'nin en hızlı akan nehirlerinden Erzincan'daki Karasu'nun su seviyesi, yaşanan kuraklık ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklık nedeniyle büyük oranda azaldı.
Türkiye'nin önemli kış merkezlerinden Uludağ'da kar yağışı etkili oldu.
Türkiye'den geçen yıl 26 ülkeye 11 milyon 137 bin 463 dolarlık hamsi ihraç edildi.
