Yerel seçim için adres değişikliğinde son gün 1 Ekim
28.09.2023 - 10:21Mahalli İdareler Genel Seçimi için adres değişikliği yapmak isteyenlerin 1 Ekim'e kadar başvurmaları gerekiyor.
- 0
- 0
- 4090
Mahalli İdareler Genel Seçimi için adres değişikliği yapmak isteyenlerin 1 Ekim'e kadar başvurmaları gerekiyor.
Ayder Yaylası Tarımsal ve Turizm Bal Kooperatifi Başkanı Recep Yaşar, Ayder Yaylasında yapımı devam eden kentsel dönüşümlerin arasında bulunan Ayder Kaplıcaları hakkında bilgi verdi.
Rize Valiliği himayesinde Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) organizasyonunda 29 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanında, 'Cumhuriyetimizin 100. yılında Rize İstanbul’da' sloganıyla düzenlenecek '13. Rize Günleri' için bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Trabzon'u kuşbakışı görmek isteyenlere alternatif alan sunan "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terası"nı yaklaşık 5 ayda 1 milyon 46 bin 706 kişi ziyaret etti.
Milli Eğitim Bakanlığınca, "Bu öğretim yılına mahsus olmak üzere Bakanlıkça, il ve ilçe geneli yapılacak ortak yazılı sınavlarda çoktan seçmeli sorular kullanılacak." bilgisi paylaşıldı.
Aşk hayatı kadar sosyal medya paylaşımları da konuşulan ünlü şarkıcı yeni çıkacak şarkısının tanıtım klibiyle takipçilerini yine şaşırttı.
Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu 18-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Ahilik Haftasında konuşmalarda bulundu. Köseoğlu konuşmasında Rize’de 12 bin esnaf olduğunu ve bazı esnafların fiyatları haksız şekilde artış yaptığını söyledi.
Üniversitelerde ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrencilere vergisiz telefon alma müjdesini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası düzenlemenin ayrıntılarını açıkladı.
İktisat tarihi alanında yaptığı çalışmalarla tanınan tarihçi Dr. Mehmet Genç anısına Artvin'de "Osmanlı Tarihi Sempozyumu" düzenlenecek.
Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından İŞKUR üzerinden Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında istihdam edeceği 11 temizlik görevlisi için kura sonuçları açıklandı.
Terme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerinde denetim yaptı.
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde katılımcılar belirlenen hal ve koşulları sağladığında birikimlerinin yüzde 50'sine kadar olan tutarın kısmen ödenmesi için başvuru yapabilecek.
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Risk Belirleme ve Önlem Dairesi tarafından yürütülen Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen 'Türkiye'de iklim değişikliğinden kaynaklanan afet risklerinin azaltılması ve uyum konusunda AFAD'ın kapasitesinin artırılması için teknik destek' projesi kapsamında 'Trabzon Afet Uyum Planı' çalıştayı başladı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde (RTEÜ) Türk İmmünoloji Derneği tarafından sempozyumlar düzenlenecek.
İşlenmemiş altın ithalatına yönelik kota uygulaması kapsamının genişletildiği bildirildi.
Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Benzine salı gecesi indirim yapılacağı belirtildi.
Rize'nin Kalkandere ilçesinde '100. Yıl Voleybol Turnuvası' organize edilecek.
İçişleri Bakanlığı atama onayıyla İyidere Kaymakamlığı'na Erol Gürsoy ilçeye gelerek, görevine başladı.
