Ek zam ödemeleri yarın hesaplara yatıyor
05.02.2024 - 18:50Milyonlarca emekliyi ilgilendiren ek zam ödemeleri 6-7 Şubat tarihlerinde yapılacak.
- 0
- 0
- 6915
Milyonlarca emekliyi ilgilendiren ek zam ödemeleri 6-7 Şubat tarihlerinde yapılacak.
Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), Kahramanmaraş merkezli depremlerden bu yana yaklaşık 600 bin hasar ihbarı ulaştığını ve ödenen tazminatın 35 milyar lirayı bulduğunu duyurdu.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 1,28 değer kazancıyla günü 8.776,70 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirirken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 8.784,21 puana taşıdı.
Rize’nin Pazar ilçesinde bulunan Pazar Sosyal Güvenlik Merkezi’nin yeni müdürü İshak Güngör oldu.
Döviz dönüşümlü Kur Korumalı Mevduat'ta (KKM) tarih uzatıldı.
Rize'de yan yattıkları için ‘Rize'nin Pisa Kuleleri' olarak adlandırılan şehir merkezindeki binaların kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkılmasının ardından yerlerine yenileri inşa edildi.
SpaceX, olumsuz hava koşulları nedeniyle Alper Gezeravcı ve beraberindeki astronotların dünyaya dönüşünün bir kez daha ertelendiğini duyurdu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilk defa deprem bölgesinde uygulanacak Aile ve Gençlik Fonu başvurularının 15 Şubat'ta alınacağını duyurdu.
Eski tip ehliyetlerin değişimi için İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen son tarih duyuruldu.
Devlet Tiyatroları'nın (DT) turne programı kapsamında Ankara DT, 'Annapurna' adlı oyunu Rize'de sahneleyecek.
Fındıklı Kaymakamlığı, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek adayların, sınav giriş ücretlerinin karşılanacağı açıkladı.
Emniyet Genel Müdürlüğü, Gaziantep’te meydana gelen helikopter kazasında Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk’ün şehit olduğunu açıkladı.
Türkiye, 2023-2024 fındık ihracat sezonunun beş aylık döneminde 1 milyar 16 milyon 920 bin 103 dolar gelir sağladı.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucunda Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'in şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını bildirdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, “2024 yılının ilk yarısı için; emekli aylıklarındaki zam oranını tüm emeklilerimiz için yüzde 49,25’te eşitledik. Bu gece itibariyle söz konusu karar Resmi Gazete’de yayımlandı” dedi.
İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, eski tip ehliyetler için son değiştirme tarihi 31 Aralık 2024 olarak belirlendi.
Ticaret Bakanı Bolat, "Ocakta ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,6 artarak 20 milyar 28 milyon dolar oldu. Tarihimizin en yüksek ocak ayı ihracat rekorunu kırdık." dedi.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından 'çakar lamba' denetimleri yapıldı.
