Rizeli kaymakamlar yeni görev yerlerinde
06.11.2024 - 09:52Rizeli iki kaymakam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararının ardından yeni görev yerlerine atandı.
- 0
- 0
- 1988
Rizeli iki kaymakam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararının ardından yeni görev yerlerine atandı.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde meydana gelen heyelan sonucu Karadeniz Sahil Yolu'nun Artvin istikameti ulaşıma kapandı.
Memleketi Erzurum'da bir caddeye ismi verilen emekli Korgeneral Zekai Aksakallı, açılışta yaptığı konuşmada, "Şanla şerefle dolu tarihimizde gördüğümüz en alçak, en sinsi, en kalleş saldırı olan 15 Temmuz darbe girişimi, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimizin kahramanca direnişi ile bertaraf edilmiş ve hainlerin sinsi emelleri kursaklarında kalmıştır. Eğer darbe başarılı olsaydı kukla bir yönetimle ülkemiz parçalanma sürecine girecekti" dedi.
Ordu-Giresun Havalimanı'nda bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından uçuşlar yeniden başladı.
Rize’de Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve İl Müftülüğü işbirliğinde 310 kişinin istihdam edileceği İşgücü Uyum Programı (İUP) kura sonuçları belli oldu.
MHP Grup Başkanvekili Filiz Kılıç, "Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilirse tek bir hedefe odaklanılırsa başarılı olmamak için hiçbir sebep yok. Yeter ki birliğimiz, dirliğimiz daim olsun, iri olalım, bir olalım ve diri olalım." dedi.
Trabzonlu öğretim görevlisi Ömer Selim, 9 yılda gezdiği 32 ülkeden getirdiği çeşitlerin de aralarında bulunduğu 511 meyve fidanıyla bahçe kurdu.
RİZE-ARTVİN HAVALİMANI MÜDÜRLÜĞÜ
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan ve bölgedeki önemli turizm merkezlerinden biri olan Sera Gölü'nde kapsamlı bir çamur temizleme çalışması başlatıldı.
2025 yılı hac kuraları çekildi. Peki kura sonucunda kayıt hakkı elde edenler ne yapmalı? İşte Detaylar.
Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu İşletme Direktör Yardımcısı Öğretim Üyesi Dr. Uygar Üstün, Türkiye'nin sağlık turizmi alanındaki hizmet anlayışıyla çıtayı her geçen gün yükselttiğini bildirdi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "(Savunma sanayi projeleri) Bakıyorlar ki bunların hiçbirine engel olamadılar, bu yükselişi kiralık katil sürüsü terör örgütleri eliyle sekteye uğratmaya çalışıyorlar. Geçen hafta savunma sanayimizin gurur kaynağı kuruluşlarından biri olan TUSAŞ'a yapılan alçak saldırının tek sebebi budur." dedi.
Avrupa ve Amerika ülkelerinde artış gösteren kuş gribi vakaları Türkiye'de de görülürken uzmanlar gerekli önlemlerin alındığını, sektör ve insan sağlığı açısından herhangi tehdidin söz konusu olmadığını bildirdi.
Trabzon'da, "Türkiye Hadis İhtisas Toplantısı" düzenlendi.
Ordu'da, Roma dönemine ait olduğu belirlenen yaklaşık 1800 yıllık mil taşı sergilenmek üzere Ordu Müze Müdürlüğüne teslim edildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ardeşen-Çamlıhemşin-Ayder İl Yolu tamamlandığında mevcut yolda 2 kilometre, seyahat süresinde ise 20 dakika kısalma sağlanacağını belirterek, "Böylece zamandan 180 milyon lira, akaryakıttan 115 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 295 milyon lira tasarruf edeceğiz." dedi.
Samsun'un Bafra ilçesinde 146 kilogram kubar esrar ele geçirilen operasyonla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.
Bolu'da devrilen tırda bulunan 7 bin canlı tavuk yola saçıldı.
Artvin'in Borçka ilçesinde izinsiz orman emvali kesimine ilişkin Çifteköprü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı gözaltına alındı.
R.T.E. ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
