Rize’de 2 katlı ev küle döndü
07.04.2024 - 17:04Rize'de Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin arkasında bulunan 2 katlı bir ev çıkan yangında kül oldu.
- 0
- 0
- 4993
Rize'de Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin arkasında bulunan 2 katlı bir ev çıkan yangında kül oldu.
Samsun'un Bafra ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini silahla ağır yaraladıktan sonra kaçan kişi intihar girişiminde bulundu.
Artvin'in Arhavi ilçesinde otomobilin çarptığı Ukrayna uyruklu kişi hayatını kaybetti.
Ordu'da fındığı tehdit eden kahverengi kokarca zararlısıyla mücadele çalışmaları kapsamında bahçelere feromon tuzakları asıldı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Evde Bakım Yardımı ödemelerinin Ramazan Bayramı dolayısıyla erken yapılacağını duyurdu.
Çorum'da otomobile düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.
Mardin’in Artuklu ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlardan biri alev alırken 6 kişi ise yaralandı. Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı
Bitlis’in Güroymak ilçesinde seçim sonuçlarını protesto eden gruba polis müdahale etti. Olaylarda 14 kişi gözaltına alınırken, 5 polis memuru hafif yaralandı.
Siirt'te otomobilin demir bariyerleri aşarak şarampole yuvarlanması sonucu sürücü ağır yaralandı.
Ankara’nın Elmadağ ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla attığı kazada 4 kişi yaralandı.
Mersin'in Tarsus ilçesinde muz yüklü tırın devrilerek alev aldığı kazada sürücüsü yaralandı.
Samsun'un Yakakent ilçesinde Narkotik Vaka Analiz Sistemi (NARVAS) uygulamasında kesici aletler ele geçirildi.
Rize'de son günlerde artış gösteren anız yangınlarına ilişkin uyarılar yapıldı.
Türkiye genelinde şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari ve özel araçlarda kış lastiği uygulaması, 1 Nisan günü itibarıyla sona erdi.
Düzce'nin Cumayeri ilçesinde çalışır vaziyette kaldırımda duran otomobilin sürücüsü ölü bulundu.
Trabzon'da okul öncesi, ilk ve ortaokul öğrencileri el becerilerini ahşap oyuncak atölyesinde geliştiriyor.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Aile Hekimliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Turan Set, insan hayatının her aşamasında sağlığın korunması ve geliştirilmesi için sağlıklı bir yaşam tarzının benimsenmesi, sağlık kontrollerinin yapılması ve bunlara yönelik sürdürülebilir davranış değişikliklerinin kazanılmasının önem arz ettiğini belirtti.
ENYAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses, "Araç trafiğinin artmasıyla bayram tatili süresince şarj istasyonlarında da yoğunluk yaşanabileceğini öngörüyoruz. Seyahat planlaması yaparken rezervasyon planlaması da yapmalarını öneriyoruz." dedi.
Ticaret Bakanlığı, ocak-mart döneminde 14 ilin 1 milyar doların üzerinde ihracat gerçekleştirdiğini, 57 ilde de ihracatın arttığını bildirdi.
Rize İl Özel İdaresi bünyesindeki araç filosuna 76.5 milyon TL tutarında 18 adet iş makinesi ve araç alımı yapıldı.
