Rize'de oto döşemecide yangın
03.05.2025 - 09:17Rize’de oto döşemeci atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında atölye kullanılmaz hale gelirken, iş yeri sahiplerini yakınları teselli etti.
- 0
- 0
- 2637
Rize’de oto döşemeci atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında atölye kullanılmaz hale gelirken, iş yeri sahiplerini yakınları teselli etti.
Yargıtay Ceza Genel Kurulu, FETÖ Çatı Davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan İlhan İşbilen, Hidayet Karaca, Alaeddin Kaya ve Kazım Avcı hakkındaki mahkumiyet kararını usulden bozdu.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Trabzon Arı Yetiştiricileri Birliği arasında "Ortak Hizmet Projesi" kapsamında "Arı Yemi Makinesi Tahsisi Protokolü" imza ve açılış töreni gerçekleştirildi.
Trabzon'da başlatılan "Fermuar Sistemiyle Yaşama Yol Ver" kampanyasıyla acil sağlık hizmetlerine daha hızlı ulaşım sağlandı.
Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi ile Avrasya Sosyal Bilimler Eğitimcileri Birliği Derneği işbirliğinde düzenlenen "1. Uluslararası Karadeniz Eğitim Bilimleri Kongresi" başladı.
Amasya'nın Suluova ilçesinde meslekte 39 yılını doldurarak emekli olan 65 yaşındaki meslek dersleri öğretmeni Bilal Arslan için görev yaptığı okulda sürpriz veda etkinliği düzenlendi.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Türkiye'de seçimlere girme hakkına sahip siyasi partilerden biriyiz. Bu nedenle hukuken yarın seçim olsa biz hazırız." dedi.
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 4 yaprakçıklı aort kapağı bulunan 80 yaşındaki Muzaffer Uslu’nun aort kapağı başarılı bir operasyonla değiştirildi.
Ordu'nun Ulubey ilçesinde haklarında kayıp ihbarı yapılan Süleyman Erdoğan (35) ile arkadaşı Gizem Sinanoğlu (25) için arama çalışması başlatıldı.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde geçen yıl 22 Aralık'ta denize açılan, 4 gün sonra tekneleri 1 kilometre açıkta batmış olarak bulunan Muhammer Sevgili’den (52) 132 gündür haber alınamıyor.
Çorum'da kayıp olarak aranırken 5'inci günde bir bağ evinin bahçesinde ters dönen otomobilinde cesedi bulunan Samet Şeker'in (22) babası Esad Şeker, oğlunun cinayete kurban gittiğini iddia edip, olayın tüm yönleri ile araştırılmasını istedi.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Meslek Yüksekokulu 2'nci sınıf öğrencisi Aslıhan Eğrek (26), direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücülerin kaza yapmalarının önüne geçilmesi için 'Kalp Atışını Algılayan Akıllı Emniyet Kemeri' projesini hazırladı.
Giresun’un Doğankent ilçesinde önceki gün 42 yaşındaki Yusuf Alim’in kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları cinayeti ortaya çıkardı.
Sağlık Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 15 bin 342 sözleşmeli personel ve 3 bin 658 sürekli işçi alınacağını duyurdu.
Adana'da depremde yıkılan binanın enkazından çıkan altınları, hayatını kaybedenlerin yakınlarına teslim ettikten sonra, "Savcılık geri istiyor, bütün altınlar toplandıktan sonra yeniden teslim edeceğiz" diyerek zimmetine geçirdiği tespit edilen polis memuru hakkında 2 kez 'devlet memurluğundan çıkartma' cezası verildi.
Polonya Dışişleri Bakan Yardımcısı Anna Radwan, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne (AB) katılım sürecini yakından takip ettiklerini ve Türkiye’nin AB üyeliğine destek verdiklerini söyledi.
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü atölyeleri, TEKNOFEST KKTC'nin ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı.
Samsun'un Havza ilçesinde, Filistin’e destek olmak amacıyla "Sessiz kalma, mazlumların sesi ol" sloganıyla araç konvoyu düzenlendi.
Medipol Mega Üniversite Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ağırman, masa başı çalışanlarda yaygın olarak görülen bel, boyun ve sırt ağrılarına karşı düzenli egzersiz yapılması gerektiğini belirterek, iki saatte bir germe hareketleri ve yarım saatte bir kısa yürüyüş molalarının fayda sağladığını bildirdi.
