Rize’de ‘Kadına ve Çocuğa Şiddete Son’ yürüyüşü
10.10.2024 - 18:22Çaykur Rizespor'un taraftarı grubu 'Cümle Alem' öncülüğünde, 'Kadına ve Çocuğa Şiddete Son' demek için yürüyüş düzenlendi.
- 0
- 0
- 2861
Çaykur Rizespor'un taraftarı grubu 'Cümle Alem' öncülüğünde, 'Kadına ve Çocuğa Şiddete Son' demek için yürüyüş düzenlendi.
Ankara Rize Dernekleri Federasyonu (RİDEF) Genel Başkanı Muammer Bostan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile RİDEF’e bağlı dernek başkanları, Sağlık Bakanlığı’na atanan Rizeli Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Rize'de 'Çağrankaya İçme Suyu Gölet Projesi' kapsamında çalışmalar devam ediyor.
Sinop'un Erfelek ilçesinde odun deposunda çıkan yangın hasara neden oldu.
Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son bir haftada 42 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, bayi ziyaretleri kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, Kıbrıs’taki bayinin başarılı çalışmalarını yerinde inceleyen Alim, ziyaretten memnun ayrıldığını belirtti.
Zonguldak'ta düzenlenen tarihi eser operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Rize Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli İsmail Yılmaz’a eşinin ve kızının yaptığı sürpriz herkesi duygulandırdı
Türkiye'de işsizlik oranı, ağustosta bir önceki aya göre 0,3 puan azalarak yüzde 8,5 oldu. Bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 55 bin kişi olarak kaydedildi.
Çorum'da arazideki yarığa düşen köpek yavruları, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2023 yılında Rize'nin içinde yer aldığı TR90 bölgesinde göreli yoksulluk oranı yüzde 9,3 oldu.
İçişleri Bakanlığı, Mersin'de kız öğrencinin cinsel saldırıya uğradığı iddiasının doğru olmadığını belirterek, bu tür provokatif sosyal medya paylaşımları yapan 15 hesap yöneticisi hakkında işlem başlatıldığını bildirdi.
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaçak kazı yapan 4 şüpheli suçüstü yakalandı.
Rize Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Rize Gastronomi Günleri, 11-13 Ekim tarihleri arasında Rize Çay Çarşısı yanında düzenlenecek.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) işbirliğiyle "Yapay Zeka Akademik Tez Programı (ATP)" başlatılıyor.
Kamu idarelerine ait taşınır malların kayıt, muhafaza ve kullanım işlemlerine ilişkin usul ve esaslar tespit edildi.
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), öğrencilerin üniversiteye hazırlık sürecinde hedeflerine daha etkin şekilde ulaşabileceği, yenilikçi ve öğrenme süreçlerini kendilerine göre şekillendirebileceği bireysel öğrenme platformu MEBİ hayata geçirilecek.
Samsun'un İlkadım ilçesinde park halindeki tırın dorsesine çarpan otomobildeki sürücü hayatını kaybetti.
Rize Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Rize Gastronomi Günleri, 11 Ekim’de (yarın) düzenlenecek kortej yürüyüşü ile başlıyor.
ABD'de araştırmacılar, Kovid-19'a yakalananların sonraki 3 yılda kalp krizi, felç ve ölüm riskinin, bu hastalığı geçirmeyenlere kıyasla iki kat fazla olduğunu tespit etti.
