Hamsinin kilosu 150 liraya düştü
26.02.2025 - 16:13Zonguldak’ta fırtınanın sona ermesiyle denize açılan balıkçıların ağları hamsiyle doldu. Tezgahlarda 200 lira olan hamsinin fiyatı 150 liraya düştü.
- 0
- 0
- 1161
Zonguldak’ta fırtınanın sona ermesiyle denize açılan balıkçıların ağları hamsiyle doldu. Tezgahlarda 200 lira olan hamsinin fiyatı 150 liraya düştü.
Sinop'un Durağan ilçesinde bir köy muhtarı, vatandaşlara gıda yardımı yaptı.
Trabzon'da, çeşitli suçlardan aranan 5'i hükümlü 8 şüpheli yakalandı.
Rize'nin Güneysu ilçesinde son günlerde etkili olan soğuk hava dalgası, günlük yaşamı olumsuz etkilerken doğada da dikkat çekici manzaralar oluşturdu.
Samsun'un İlkadım ilçesinde Azerbaycan uyruklu kişi otel odasında ölü bulundu.
Ordu'da kar nedeniyle kapanan yolu açmaya gelen iş makinesi operatöründen temizleme çalışması yapmamasını isteyen gençler, Çambaşı Kayak Merkezi'nde kayak yaparak karın tadını çıkardı.
Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, mahalle muhtarlarına kahverengi kokarca zararlısı ile ilgili ilaç dağıtımının gerçekleştirildiğini, vatandaşların ilaçlama konusunda hassasiyet göstermesini istediklerini söyledi.
Rize’de soğuk hava koşulları, yaban hayatını da olumsuz etkiliyor. Gece saatlerinde bitkin halde bulunan bayağı peçeli baykuş (Tyto alba), duyarlı vatandaşlar tarafından Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Yozgat'ta ilk kez uygulanan Mini-PNL yöntemi ile bir hasta, 5 milimetrelik kesiyle 2.5 santimetrelik börek taşından kurtuldu.
Konya'da husumetlisi tarafından sokak ortasında vurulan ve hastanede 5 gündür yaşam mücadelesi veren şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Rize'de sevilerek tüketilen ve pepeçura, şıra, reçel gibi yöresel tatların hammadesi olan kokulu üzüm için yapılan coğrafi işaret başvurusu, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylandı.
Ordu Valiliği, kar yağışı sonrası meydana gelen don ve buzlanma nedeniyle 14 ilçenin tamamında, 5 ilçede ise kısmi olarak eğitim ve öğretime ara verildiğini duyurdu.
Artvin'in Hopa ilçesinde kar yağışı nedeniyle ahırı çöken ve 50 küçükbaş hayvanı telef olan besici karayolunu tüneline sığındı.
Sakarya’da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen ve nehre atlayan 35 yaşındaki kadını jandarma ekipleri uzun bir ağaç dalı ile kurtardı.
DOĞU Karadeniz'de, yağış rejimindeki değişkenliğin yanında son günlerde etkili olan yoğun kar sonrası, hava sıcaklığının artmasıyla karın ani ve hızlı erimesi, heyelanlara yol açıyor.
Ordu'nun Ünye ilçesinde lise öğrencileri, odun külü sirkesinin kedi kumundaki antimikrobiyal etkisini araştırdıkları bir projeye imza attı.
Trabzon'da arıza veren elektrik panosunda meydana gelen patlama ve çıkan yangın, cep telefonuyla görüntülendi. Çevrede tedirginliğe neden olan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
Amasya'nın Taşova ilçesinde, hava sıcaklığı sıfırın altında 9 dereceye kadar düştü. Çiftçinin, zarar görmemesi için su sıktığı bahçesindeki nektarin ağaçlarının dalları buz tuttu.
