Rize'de Silah Kaçakçılığı Operasyonu Gerçekleşi ve 1 Kişi Tutuklandı
07.11.2022 - 18:06Rize'de 8 ruhsatsız tabanca ele geçirilen operasyonda gözaltına alının kişi tutuklandı.
- 0
- 0
- 1337
Rize'de 8 ruhsatsız tabanca ele geçirilen operasyonda gözaltına alının kişi tutuklandı.
Samsun'da jandarma trafik timlerince öğrencilere trafik eğitimi verildi.
SAMSUN'un İlkadım ilçesinde, polis ekiplerince durdurulan otomobilde yapılan aramada ruhsatsız 6 tabanca ele geçirilirken, 2 şüpheli de gözaltına alındı.
AMASYA'nın Taşova ilçesinde çekici ile taşınan iş makinesine çarpan tur otobüsünde hayatını kaybeden Güler Güneş (52), Mustafa Dursun (62) ve Mehmet Kılıçarslan'ın (65) cenazeleri, memleketleri Tokat'ta toprağa verildi.
ORDU'nun Ünye ilçesinde aynı aileden 1'i çocuk 6 kişi, mantardan zehirlendi. Bilinci kapalı olan 6 kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
TRABZON'da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün konaklayıp vasiyetini yazdığı Atatürk Köşkü, uzman ekibin titiz çalışmalarıyla restore ediliyor.
Türkiye’de 2003’ten bu yana faaliyet gösteren dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks, menüsüne Rize çayını ekledi. Geçtiğimiz dönemde menüsüne Türk kahvesini de dahil eden marka, bu kez müşterilerinin karşısına 400 mağazasında sunacağı özel harmanlı demleme Türk çayıyla çıkıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, "ÇAYKUR’la ilgili üretilen tüm katma değerin Rize’de kalmasını sağlayacak şekilde davrandığımız zaman ÇAYKUR’da çalışan 9 bin 300 kişiye kadro da veririz, Rize’deki işsizlik sorununu da çözeriz" dedi.
Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde şehirde ilk defa 'Matematik Seferberliği Çalıştayı' düzenlendi.
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Türkiye çapında gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi , 'Türkiye Yüzyılı' eğitim programlarının Rize ayağı tamamlandı.
BOLU'da, 3 kişinin hayatını kaybettiği yolcu otobüsü kazasında yaralanan 32 kişiden 28'i, hastaneden taburcu oldu; 2'si ağır 4 kişinin ise tedavisi sürüyor.
DÜZCE’nin Gümüşova ilçesinde, ormandan topladıkları mantarları yiyen 3 kişi, zehirlendi.
SAMSUN’un Çarşamba ilçesinde balıkçı Musa Arslan (43), çalınan ve 1 gün sonra Giresun açıklarında batık halde bulduğu teknesini 3 ayda onararak suya indirdi.
ORDU'nun Perşembe ilçesinde, kontrolden çıkan beton mikseri, toprağın kayması sonucu ormana doğru devrildi.
TÜRKİYE'nin en çok yağış alan ili Rize'de, belirli aralıklarla meteorolojik verilere göre beklenen sağanak, sel ve heyelan uyarılarının ardından valilik, bu kez sosyal medyadan esprili 'güneş' uyarısı paylaşımı yaptı.
ORDU'nun Gülyalı ilçesinde Şaban Aydın (44) ile ağabeyi Birol Aydın (55), 1 gün arayla geçirdikleri kalp krizinden hayatını kaybetti.
BARTIN'ın Amasra ilçesindeki maden ocağındaki patlamayla ilgili yürütülen soruşturmada aralarında TTK Amasra Müessese Müdürü Cihat Özdemir’in de bulunduğu 8 kişi tutuklanırken, gerekçe olarak en fazla son zamanlarda ocağın 'yetersiz havalandırma' sebebiyle gaz oranının yüksek seviyede olduğu, havalandırmanın yeterli düzeyde sağlanması için gerekli girişimlerde bulunulmaması gösterildi.
BOLU'nun Göynük ilçesinde define bulma amacıyla iş makinesiyle kazı yapan 6 kişi yakalandı.
TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, "Cumhurbaşkanı'mızın 13-14 Eylül'de açıklamış olduğu 250 bin sosyal konut, 1 milyon altyapılı arsa ve 10 bin iş yeriyle ilgili 31 Ekim itibarıyla konut başvuruları tamamlandı.
MISIR'ın Suez Limanı’ndan açık denize açılan yük gemisinde kaybolan makine mühendisi Yiğit Acar'dan (24) 59 gündür haber alınamıyor.
