Bülent Uygun: Hangisi Hazırsa O Oynayacak
19.04.2021 - 10:12Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun kendisine yöneltilen sıkışık fikstür ve takımdaki eksikliklerle ilgili, "Sıkıntı yok, çalışacağız, hangisi hazırsa o oynayacak” dedi.
- 0
- 0
- 1300
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun kendisine yöneltilen sıkışık fikstür ve takımdaki eksikliklerle ilgili, "Sıkıntı yok, çalışacağız, hangisi hazırsa o oynayacak” dedi.
Trabzon ve Rize İli Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (TRABRİKAB) öncülüğünde kurulan işletme ile 45 bin hanenin elektrik ihtiyacı karşılanacak.
İçişleri Bakanlığı, Kovid-19'la mücadelede "Kısmi Kapanma" sürecine ilişkin yayımlanan genelge konusunda sıkça sorulan soruları Bakanlığın internet sitesi üzerinden yanıtladı.
Rize’nin Fındıklı ilçesinde karşılık vermediği aşk yüzünden vahşice katledilen Gamze Pala’nın ölümünün üzerinden tam 1 yıl geçti.
Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Uygun, yarın deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile yapacakları maçı, ligde kalma yarışında sıkıntı çekmemek için kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, nisan ve mayıs aylarında yiyecek ve içecek sektörlerinde çalışanlara prim desteği sağlayacaklarını bildirdi.
Pandemide evde kalan, tatil planlaması yapanlar, doğa ve kültür turları ile termal tesisleri tercih ediyor. Rize’de yayla ve dağlarda otel ve bungolav evleri tercih eden vatandaşlar, şimdiden rezervasyon yaptırmaya başladı.
Genelgeye göre, sokağa çıkma kısıtlama sürelerine uyum için istisnalar haricinde işyerleri hafta içi 07.00-18.00 saatleri arası açık olabilecek.
Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında kamuda mesai saatlerine yönelik Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
Süper Lig’in 35. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, maç öncesi hazırlıklarını sürdürdü. Genç kaleci Tarık Çetin, ligde daha iyi sonuçlara imza atabileceklerini söyledi.
SAMSUN'da 26 yıldır taksicilik yapan İsa Aydın, gasp olaylarının önüne geçmek ve pandemi sürecinde hem müşterilerini hem de kendisini salgından korumak için taksisine kabin yaptırdı.
DÜZCE’de psikolog Eyyüp Can Uğraş, maske takmak istemeyen özel gereksinimli çocukların ailelerinin tehditkar olmaması gerektiğini belirterek, “Özel gereksinimli çocukların bağışıklık sistemi daha zayıf olduğu için virüs kapma olasılıkları daha fazla.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Sahada yüreğimizi ortaya koyarak kazanmak istediğimiz maç bizi bekliyor. Çekişmeli bir maça çıkacağız” dedi.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) tarafından başlatılan çalışmayla yıllık 10 bin ton çay lifi ve atıkları ekonomiye kazandırılacak.
Göztepe’ye 2-0 mağlup oldukları maçın ardından konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “60-65 dakika oyunun kontrolünü elimizde tuttuğumuz bir anda bireysel hatayla maalesef yenik duruma düşerek buradan puansız ayıldık” diye konuştu.
Ömrünü mesleğine adayan ve kendisi gibi birçok hekim yetiştiren "hocaların hocası" Rizeli Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu'nun yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle vefatının üzerinden 1 yıl geçti.
TÜRKİYE'de çayın yetiştirildiği Rize'de, 'Çay Çarşısı' projesi kapsamında 30 metre yüksekliğinde çay bardağı anıtı inşa ediliyor.
DOĞU Karadeniz’de, mayıs ayında başlayacak çay tarımı için hasat döneminde büyük kentlerden bölgeye gelmesi beklenen 100 binin üzerinde üretici için 10 günlük karantina uygulanacak.
Türkiye'de Kovid-19 salgınında toplumsal bağışıklama kapsamında uygulanan aşı programına göre bugün 60 yaş üzeri ve eşleri ile risk grubundaki bazı hastalar için aşılama süreci başladı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ornitoloji (kuş bilimi) Araştırma Merkezi ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü iş birliğinde Orta ve Doğu Karadeniz'de "Kış ortası su kuşu sayımı" gerçekleştirildi.
