ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
26.02.2025 - 00:00
- 0
- 0
- 2416
Rize Valiliği, yoğun kar yağışı ve olası buzlanma nedeniyle 26 Şubat 2025 Çarşamba günü il genelindeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.
DOĞU Karadeniz'de, yağış rejimindeki değişkenliğin yanında son günlerde etkili olan yoğun kar sonrası, hava sıcaklığının artmasıyla karın ani ve hızlı erimesi, heyelanlara yol açıyor.
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde devrilen motosikletiyle 200 metre sürüklenip ağır yaralanan Tuna Selimoğlu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Eğlence mekanında DJ olarak çalıştığı öğrenirlen gencin mekan çıkışı 2.54 promil alkollü çıktığı ve mekandaki son görüntüleri ortaya çıktı.
Ramazan ayına sayılı günler kala doğru beslenme, oruç tutacaklar için önemli bir gündem maddesi haline geldi.
Çorum'da kadın kültür merkezleri, dernekler ve kadın kooperatiflerinde el emeğiyle üretilen ürünlerin sergilendiği "Kadın El Emeği Ürünleri Satış Standı" açıldı.
Rize'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Valilik'ten son dakika açıklaması geldi.
Trabzon'da 11 okulda toplanan 3 bin gıda kolisi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'daki ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
Rize İl Kültür Turizm Müdürü Bayram Yığcı, Kars'a atandı.
Kocaelispor'un 8 Şubat 2025 tarihinde evinde oynadığı Amed Sportif Faaliyetler maçında tribünden düşerek ağır yaralanan 17 yaşındaki Efe Kartal Öztay, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından servise alındı.
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde kar temizlediği sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybeden öğretmenin cenazesi toprağa verildi.
Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta 6 gol atan Çaykur Rizespor'un Gambiyalı forveti Ali Sowe, yükselen formuyla dikkat çekiyor.
AK Parti’nin bugün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşen 8. Olağan Büyük Kongresi ile birlikte parti yönetiminde önemli değişiklikler yapıldı.
Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden olan Erciyes Kayak Merkezi; İngiltere'de yaptığı tanıtımların meyvelerini topluyor. Özellikle Rusya-Ukrayna Savaşı'nın olumsuz etkileri nedeniyle İngiltere'ye açılan Erciyes, ilk İngiliz kafilelerini ağırlamaya başladı.
Konya'da bir kadın tartıştığı kocasını bıçaklayarak öldürdü.
Samsun'un Bafra ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için parka yem bırakıldı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 8. olağan büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da AK Parti 8. Olağan Kongresi’nde konuşuyor.
Dünyanın en prestijli gıda fuarlarından biri olan Gulfood, bu yıl da gıda ve içecek sektörünün öncü markalarını, profesyonellerini ve ziyaretçilerini ağırladı. Türkiye’nin önde gelen çay markalarından Efor Çay, fuardaki yerini alarak yeni markası Whitebird Coffee & Roastery’yi dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere tanıttı.
Gaziantep'te bu yıl Antep fıstığı rekoltesi yüksek olmasına rağmen fiyatlar düşmedi.
