Otelde birlikte kaldığı arkadaşını bıçakladı
13.06.2025 - 11:47BARTIN'da M.B (21), bir otelin aynı odasında kaldığı arkadaşı Z.G.'yi (23) çıkan tartışmada göğsünden ve sırtından bıçaklayarak ağır yaraladı.
- 0
- 0
- 959
BARTIN'da M.B (21), bir otelin aynı odasında kaldığı arkadaşı Z.G.'yi (23) çıkan tartışmada göğsünden ve sırtından bıçaklayarak ağır yaraladı.
Samsun'da zincir markette kadın çalışanlar arasındaki tartışma fiziki saldırıya dönüştü. Yaşananlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
ABD'nin Boston kentinde JetBlue Havayolları'na ait yolcu uçağı Boston Logan Uluslararası Havalimanı'nda iniş sırasında pistten çıktı.
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde aniden bastıran dolu yağışı, ilçeyi ve tarım arazilerini beyaza bürüdü.
Tokat’ın Niksar ilçesinde makilik alanda çıkan yangında 15 dönüm alan zarar gördü. Yangın anı dron ile görüntülendi.
Bolu'da parkta çıkan kavgada S.Ş.'nin (13) yumruk attığı A.Ö.T.’nin (15) kalbi durdu. Olay yerinde yapılan kalp masajı ile hayata döndürülen genç hastanede yaşamını yitirirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
Amasya'da asker eğlencesinde verilen yemekten sonra rahatsızlanan 39 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
Bartın'da çalıştığı kauçuk fabrikasında forkliftten düşen Özgür Çelik (38), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
DOĞU Karadeniz’de yöresel kıyafetlerini giyen bölge halkı, renkli kumaşlar, zil, çan ve boncuklarla süslediği büyükbaşlarıyla çıktığı yaylalarda yaz mevsimini doğayla iç içe geçiriyor. Besici kadınların seslendirdiği türkü ve maniler eşliğindeki yayla göçü, renkli görüntüler oluşturuyor.
Ordu’da Sefer P. (46), husumetli olduğu Mesut Aksu'yu (39) çıkan tartışmada göğüs ve karnından bıçaklayarak öldürdü.
Samsun’un İlkadım ilçesindeki sitenin bahçesinden 15 bin lira değerindeki ahşap oturma grubunu çalan ve 2'nci el alım satım işi yaptığı öğrenilen Kamil Kanca (46), tutuklandı.
Hindistan'ın Gucerat eyaleti Ahmedabad kentindeki havaalanı yakınlarında 242 yolcu ve mürettebatın bulunduğu yolcu uçağının düştüğü bildirildi.
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 15 Haziran'da düzenlenecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava 1 milyondan fazla öğrenci başvuru yaptı.
Hindistan'ın Gucerat eyaleti Ahmedabad kentindeki havaalanı yakınlarında 232'si yolcu, 12'si mürettebat 244 kişiyi taşıyan yolcu uçağının düştüğü bildirildi.
Rize'de sabah saatlerinde evinden çıkan ve kendisinden haber alınmayan kadın, arama kurtarma ekipleri tarafından gölette yaralı halde bulunarak hastaneye kaldırıldı.
Çorum'da yapılan sosyal deneyde, vatandaşların kaldırımda karşılaştığı görme engelli kişilere yolunu bulma ve yolun karşısına geçme konusunda yardımcı oldukları belirlendi.
Ordu'da turizmin önemli merkezlerinden Boztepe, çok sayıda yamaç paraşütü tutkununa ev sahipliği yapıyor.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, meclis toplantısında Hafif Raylı Ulaşım Sistemi Projesi’yle ilgili bilgi verdi. Ağustos ayı itibariyle uygulama projesinin tamamlanacağını belirten Başkan Genç, “Tam hedeflediğimiz gibi süreci yürütüyoruz” dedi.
Rize semalarında dün gece ender rastlanan doğa olaylarından biri yaşandı. “Çilek Dolunayı” olarak bilinen ve 18 yılda bir görülen pembe dolunay, gökyüzünde eşsiz bir manzara sundu.
Rize'de 47 yıllık demirci ustası Ramazan Varelci, babasının yanında çırak olarak başladığı mesleğine eşinin desteğiyle devam ediyor.
