Giresun'da fındık işçi yevmiyesi 886 lira 85 kuruş olarak belirlendi
28.07.2025 - 15:48Giresun'da, 2025 ürünü fındık hasadında çalışacak işçi yevmiyesinin 886 lira 85 kuruş, patoz ücreti ise 4 bin 750 lira olarak belirlendi.
- 0
- 0
- 8698
Giresun'da, 2025 ürünü fındık hasadında çalışacak işçi yevmiyesinin 886 lira 85 kuruş, patoz ücreti ise 4 bin 750 lira olarak belirlendi.
Çorum'un İskilip ilçesinde aracı ve içerisinde cep telefonu bulunan Kenan Kıratlı'ndan (38) haber alınamıyor. Ekipler, Kıratlı'yı bulmak için arama çalışması başlattı.
Bakan Yumaklı: "Bursa ve Kahramanmaraş yangınlarını büyük ölçüde kontrol altına aldık"
Rize'deki gençler için heyecan verici bir yaz kampı fırsatı doğdu!
Rize’nin İyidere ilçesinde çalılık alanda çıkan yangın, İyidere Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.
Rize'de uzun yıllar esnaflık yapan İsmail Çapoğlu, hayatını kaybetti.
Aydın’ın Efeler ilçesinde çıkan yangın ekipler tarafından söndürülürken, mahalle sakinleri de çalışmalara destek verdi. Vatandaşların yangın sonrası çekilen fotoğrafı ise verilen emeği gözler önüne serdi.
Muğla’nın Marmaris ilçesinde serinlemek için denize giren bir genç boğularak hayatını kaybetti.
Karabük’te 5 gündür devam eden orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
Sakarya'nın Karasu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 68 yaşındaki kadın ve 1 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eşi, yan yana toprağa verildi.
Rize'de çay müstahsili eve uzak olan arazisine dron ile su taşıdı.
Bursa'nın Gürsu ile Kestel ilçeleri arasındaki bölgede, Uşak'ın Sivaslı ve Mersin'in Silifke ilçelerinde çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.
Karabük’te devam eden orman yangınları sonucu oluşan duman bulutu, komşu kent Bolu’ya ulaştı. Bolu’da araçların üzeri külle kaplanırken, kent genelinde duman kokusu oluştu.
Çorum'da pazar esnafı arasında yer anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Şüphelilere çelik yelek giydirildiği görüldü.
Çaykur Rizespor Kulübü, sporun birleştirici ruhunu ve dostluk bağlarını güçlendirmek amacıyla özel bir etkinlik düzenliyor. Etkinlikte Rizeli sevilen sanatçı Selçuk Balcı'da sahne alacak.
Karabük'teki orman yangınlarının 4'üncü gününde alevlerle mücadele havadan ve karadan sürüyor. Üçbaş köyü mevkisindeki alevlerin şiddetlenmesi ihtimaline karşı bölgeye itfaiye ve orman ekipleri konuşlandırıldı.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), kuru çay fiyatlarına yüzde 3.5 oranında zam yaptı.
