Atmaca ve Göz Göz 13. kez kozlarını paylaşacak
21.12.2024 - 12:50Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 22 Aralık Pazar günü, saat 16.00'da deplasmanda Göztepe'nin konuğu olacak Çaykur Rizespor, rakibi ile 13. kez karşı karşıya gelecek.
- 0
- 0
- 12341
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 22 Aralık Pazar günü, saat 16.00'da deplasmanda Göztepe'nin konuğu olacak Çaykur Rizespor, rakibi ile 13. kez karşı karşıya gelecek.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Heyelan Danışma Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Tolga Görüm, Artvin'in Arhavi ilçesindeki heyelanda yaklaşık 100 bin metrekarenin üzerinde bir alanın etkilendiğini belirterek, "Heyelan Türkiye'de aslında çok fazla tanımlanmamış bir moloz çığı şeklinde gerçekleşmiş tipte bir kütle hareketidir." dedi.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasınca (TTSO) üniversite öğrencilerine yönelik, kurumsal iletişim ve halkla ilişkiler eğitimi düzenlendi.
Rize'nin İkizdere ilçesinde yer alan Ovit Yaylası'nda hava sıcaklığı sıfırın altında 8,1 derece oldu.
Gıda İsrafını Önleme ve Bilinçlendirme Programı Direktörü ve Turuncu Bayrak Uygulaması Koordinatörü Ali Akgün, Rize Takip’e özel açıklamalarda bulundu. Otellerde yüzde 17 oranında gıda israfını önlediklerini belirten Akgün, hedeflerinde sıfır karbon ve iklim dostu toplumu inşa etmek olduklarını söyledi.
Rize Merkez’de Çarşı AVM önündeki Menderes Bulvarı girişi ve çevresinde yaşanan trafik sıkışıklığı, vatandaşlar tarafından uzun zamandır dile getirilen bir sorun olmaya devam ediyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde Meteler Kavşağı ile Çarşı çıkışı arasında yoğunlaşan trafik, bölgedeki sürücü ve yayalar için büyük bir problem oluşturuyor.
Zonguldak'ta, ruhsatsız maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani'nin cesedinin ormanda yakılmış halde bulunmasına ilişkin 3'ü tutuklu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.
Heyelan tehlikesinin ortaya konulabilmesi için iyi hazırlanan heyelan envanterleri ve sahaya ilişkin özellikler ileri tekniklerle analiz edilerek, heyelan duyarlılık haritalarının üretilmesi gerekiyor.
Son dönemde hızla artan kira fiyatları, Rize’de de vatandaşların en çok konuştuğu konular arasında yer alıyor.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin yeni binasının yapımında sona yaklaşıldı. 20 Mayıs 2022’de temeli atılan fakülte binasının 2025 yılının Şubat ayında hizmete açılacağı duyuruldu.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, mahkemenin kongrenin iptali kararına ilişkin, "Bu karar, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin hukuka ve mesleki etik kurallara olan bağlılığını bir kez daha tescil ettirdi” dedi.
Rize Çarşı AVM’de, Rizeli iş insanı Mehmet Karaca tarafından hizmete alınan Çaykur Çay Satış Mağazası, düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. Açılışa yoğun katılım dikkat çekti.
Rize Belediyesi zabıta ekipleri, il genelinde çocuk dilencilere karşı yürüttükleri denetimlerle kararlı bir şekilde mücadele ediyor. Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle koordineli çalışan zabıta ekipleri, çocukları dilendiren kişileri tespit ederek gerekli işlemleri gerçekleştirdi.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda 45 kaçak göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığını organize ettiği şüphesiyle mahkemeye çıkan 6 kişi tutuklandı.
Türkiye'de "kayak ve kış turizmi" denilince akla ilk gelen bölgelerden Uludağ'da, yaklaşık 5 bin yatak kapasiteli otel ve tesislerde yılbaşı hazırlıkları tamamlandı.
Zonguldak'ta otizmli Taner Başkurt'un annesiyle yaşadığı bakımsız durumdaki evi, Türk Kızılay Zonguldak Şubesi ve hayırseverlerin destekleriyle yenilendi.
Rize'de göçmen kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 27 şüpheliden 6'sı tutuklandı.
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası’nda karlı havada gezen bir ayı ve yavrusu, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Rize’nin İkizdere ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan yolları Karadeniz müzikleri eşliğinde açarken, çalışmalar renkli görüntülere sahne oluyor.
Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde yaşanan elim helikopter kazasında şehit düşen Teğmen Ceyhun Kalyoncu’nun ailesi, acılarını paylaşmak isteyen birçok kişiyi ağırlamaya devam ediyor.
