Rize 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Yeniden İnşa Edilecek
14.07.2025 - 09:48Rize İl Sağlık Müdürlüğü, Salarha'da bulunan Rize 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin yeniden inşa edileciğini duyurdu.
- 2
- 0
- 2646
Rize İl Sağlık Müdürlüğü, Salarha'da bulunan Rize 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin yeniden inşa edileciğini duyurdu.
Çaykur Rizespor, defans hattını güçlendirmek için rotasını Rizeli stoper Burak Öksüz'e çevirdi.
Rize'deki kazada hayatını kaybeden kadının cenazesi memleketi Artvin'e gönderildi.
Uzman Diyetisyen Veysel Ciğerli, yazın gelmesiyle zayıflama sürecine giren kişilerin yaptığı hatalara değinerek hangi besinlerin tüketilmesi gerektiğini açıkladı.
Bartın'da 4 yıl önce vefat eden adamın mezarına gömülü halde bal mumundan bebek ve bebeğe sarılmış muska bulundu.
İngiltere’nin başkenti Londra’da bir yolcu uçağı, havalandıktan saniyeler sonra düştü. Alev topuna dönen uçaktaki ölen ve yaralananların sayısına ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.
Çaykur Rizespor, defans hattını güçlendirmek için rotasını Rizeli stoper Burak Öksüz’e çevirdi.
Rizeli gazeteci Toygar Ayhan’ın babası İsmet Ayhan (72), bir süredir mücadele ettiği akciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi.
Yeni sezon hazırlıklarına Rize’de başlayan Çaykur Rizespor, iki günlük aranın ardından ikinci etap kamp çalışmalarına Erzurum’da devam ediyor.
Son dönemlerde insan yerleşimlerine ve turistik bölgelere daha sık inmeye başlayan ayılar, bu kez Rize’nin doğasıyla ünlü Çamlıhemşin ilçesinde ortaya çıktı.
Antalya'da konakladığı otelde "kötü koku" şikayetiyle Giresun İl Tüketici Hakem Heyetine başvuran kişinin, ödediği konaklama ücretinin yarısının iadesine karar verildi.
Rize-Artvin Havalimanı'nı ocak-haziran döneminde 491 bin 103 yolcu kullandı.
Rize'nin Fındıklı ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı.
Rize Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine, "Gün Batımı Eşliğinde Akşam Sporu" etkinliğinin yeri ve kapsamı değiştirildi.
Rize Güneysu Kaptan Ahmet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mahmut Ali Genç, LGS sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pınar Sökülmez Kaya, “Su tüketimini ihtiyacımızdan fazla tüketirsek su zehirlenmesi dediğimiz olaylar vücutta meydana gelir. Ona dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.
Bu hafta yatırım araçlarından borsa, altın, dolar ve avro kazandırdı.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda 719 öğrencinin tam puan alarak birinci olmasına ilişkin kamuoyunu yanıltıcı iddiaları ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu, LGS dahil bütün sınavların her aşamasının büyük bir titizlik ve özenle yürütüldüğünü bildirdi.
Binlerce yıllık tarihi geçmişi, kültürel zenginliği ve büyüleyici doğal güzellikleriyle Karadeniz'in gözde şehirlerinden biri olan Ordu, masmavi koylarından yemyeşil yaylalarına, mistik efsanelerle örülü tarihinden zengin mutfağına kadar her köşesinde ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunuyor.
