Rize'de ekmeğin fiyatı değişti
17.07.2023 - 14:28Rize'de 240 gramı 6 TL'den satılan ekmeğin fiyatı güncellendi.
- 1
- 0
- 4655
Rize'de 240 gramı 6 TL'den satılan ekmeğin fiyatı güncellendi.
Türk havacılığının unutulmaz ismi tayyareci Vecihi Hürkuş, vefatının 54'üncü yılında Türkiye'nin havacılık serüvenine yaptığı katkılar nedeniyle saygı ve rahmetle anılıyor.
Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, bu yılın ilk altı aylık döneminden geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9 artarak 1 milyon 4 bin 721 oldu.
Rize-Artvin Havalimanı'ndan İstanbul'a yapılan uçuş seferleri artırılıyor.
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşanırken benzin fiyatları 33 TL'nin üzerine çıkarken motorin fiyatları ise 32 liranın üzerine çıktı.
İkinci el araçların, üretici veya distribütör tarafından tavsiye edilen güncel satış fiyatının üzerinde bir fiyattan pazarlanamamasına ilişkin kısıtlama bugün devreye alındı.
Rize'de 240 gramı 6 TL'den satılan ekmeğin fiyatı güncellendi.
Giresun'da bir su fabrikasında meydana gelen göçük olayı ile ilgili gözaltına alınan fabrika sahibi tutuklandı.
İkinci el araçların, üretici veya distribütör tarafından tavsiye edilen güncel satış fiyatının üzerinde bir fiyattan pazarlanamamasına ilişkin kısıtlama yarın devreye alınacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu haftaki hava durum raporunu yayımladı. Bu hafta sonu Rize'de hava durumu nasıl olacak?
Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ilk etap çalışmalarını tamamladı.
Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğin’de yapılan toplantıda, 250 gr ekmek fiyatının 8.50 TL’ye çıkarılması kararı alındığı öğrenildi.
Kamu Personeli Seçme ve Yerleştirme Sınavı giriş belgeleri erişime açıldı.
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, özel gereksinimli bir bireyin düğün konvoyunun önünü kestiğini görünce kendisine eşlik etti. Gelin arabasının ilerlemesine izin vermeyen Vali Doruk ve özel gereksinimli Sıddık Uçar, damattan bahşiş koparmayı başardı.
Yaya geçidinde önünde duran hafif ticari araca çarpan motosiklet sürücüsü yola savruldu. Kadın sürücü bu esnada yoldan geçen cipin arkasına bağlı teknenin altında metrelerce sürüklendi.
Trabzon'da, evine araç yolu olmadığı için felçli eşini yaklaşık 400 metre sırtında taşımak zorunda kalan kadının yol isteği, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından yerine getirildi.
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un, 2023-2024 sezonunda iç sahada oynayacağı maçlar için kombine bilet fiyatları belirlendi.
Rize İl Özel İdaresi, son günlerde kent genelinde etkili olan sağanak yağışın ardından şu anda ulaşıma kapalı köy yolu bulunmadığını belirtti.
Çayeli Belediyesi, iki mahalleyi bağlayan alternatif yol çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAS) Genel Müdür Yardımcısı Özkan Altay, imalat ve tasarımıyla milli muharip uçak KAAN'ın montajını kısa sürede tamamlayarak ilk yerli testlerine başladığı ve taksi operasyonu gerçekleştirdiğini belirterek, “İnşallah yıl sonuna uçağımızı gökyüzü ile buluşturmayı planlıyoruz” dedi.
