Rize'de 15 Yıllık Futbol Geleneği
09.08.2022 - 09:15Yeşil Mavi 53 ismi verilen grup, haftada iki kez bu buluşmaları aksatmadan yaparken organizasyonu Ali Bıçakçı ve Hakan Çemberci yürütüyor.
- 0
- 0
- 961
Yeşil Mavi 53 ismi verilen grup, haftada iki kez bu buluşmaları aksatmadan yaparken organizasyonu Ali Bıçakçı ve Hakan Çemberci yürütüyor.
TRABZON Limanı'na ağır tonajlı gemilerin rahatça girip-çıkabilmesi için yapılan tarama-temizlik çalışmaları sırasında patlamamış top mermisi ile 100 ton atık bulundu.
TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin Trabzon'daki etabına katılan 427 finalist takım ve 2 bin 33 finalist yarışmacı, derece için 7 kategoride projeleriyle yarıştı.
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde 3 yaşındaki Miraç Alabaş, parkta oyun oynarken sokak köpeklerinin saldırısında yaralandı.
SAHA İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR - TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI
TEKNOFEST Karadeniz kapsamında Trabzon'da 7 dalda düzenlenen yarışmalar başladı.
TEKNOFEST KARADENİZ kapsamında Trabzon'da 7 dalda yarışmalar gerçekleştirilecek.
ZONGULDAK'ta 1 çocuk annesi Gamze Kavraz (34), sokak ortasında tanımadığı Ümit Kalmaz'ın (20) yumruklu saldırısına uğradı.
TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin Ordu'daki açılışı yapıldı. 7 farklı dalda gerçekleştirilecek festival, 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.
Ankara Şehir Hastanesi Genel Hastane Başhekimi Doç. Dr. İhsan Ateş, Kovid-19'a ilişkin hatırlatma dozu uyarısı yaparak, "Herkes için eğer son yaptıkları aşı üzerinden minimum 3, 4 ay geçmişse bir hatırlatma dozu yapmalarını öneriyoruz." dedi.
Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bugün açıklayacağı para politikası kararları ve toplantı sonrası Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamalar öncesinde risk iştahı düşük seyrediyor.
Kaçkar Dağları Milli Park alanında yaklaşık 300 yaşında olduğu tahmin edilen, Türkiye'nin tek yaşlı şimşir ormanındaki ağaçlar, 10 yıl aradan sonra yeşermeye başladı.
Rize’de park halinde olan araca çarparak takla atan otomobilin dereye uçması sonucu iki kişi yaralandı.
Rize'de meydana gelen toprak kaymasında çocuk parkı zarar gördü.
Gırgır dergisinin kurucusu, karikatürist, yazar, tiyatro ve pandomim sanatçısı Oğuz Aral'ın vefatının üzerinden 18 yıl geçti.
İçişleri Bakanlığı, bu yıl 476 olayda 244 kişinin suda boğulması üzerine valiliklere, "Suda Boğulma Olaylarının Önlenmesine Yönelik Alınacak Tedbirler " konulu genelge gönderdi.
Rize'de Çay Çarşısı'nda 'Rize Devranında Çay' adlı fotoğraf sergisi açıldı.
Türkiye'nin 3 bin 937 metreyle en yüksek dağları arasında yer alan Kaçkarlar'da bulunan yaylalar ve göller, güzel hava ve doğanın tadını çıkarmak isteyen doğaseverleri ağırlıyor.
GÜMÜŞHANE 223 ŞUBE BİNA TESİSLERİ ONARIMI - BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-22.BÖLGE TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR - DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
RİZE’nin Ardeşen ilçesinde 11’incisi düzenlenen 'Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali' kapsamında ülkelerarası rafting yarışması gerçekleştirildi. 7 ülkeden temsilcilerin katıldığı Fırtına Deresi parkurundaki yarışmayı, Türkiye ekibi, kazandı.
