CHP, 'Çay Kanunu' İçin Hazırladığı Taslağı Paylaştı
28.08.2021 - 15:14Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekilleri 'Çay Kanunu' için hazırladıkları kanun taslağını, Rize'de kamuoyuyla paylaştı.
- 0
- 0
- 1246
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekilleri 'Çay Kanunu' için hazırladıkları kanun taslağını, Rize'de kamuoyuyla paylaştı.
ORMAN FAKÜLTESİ DIŞ CEPHE BOYA VE MERKEZ YERLEŞKE OFİS BİNALARI GALERİ BOŞLUĞU PARAPET YAPIM İŞİ - YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
Trabzon'un Ortahisar ilçesi Zağnos Vadisi'nde iç kale olarak anılan bölgede, arkeolojik kazı çalışmaları imzalanan protokol ile başladı.
Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Aşıklar Köyünde 14 kardeşin yedincisi olarak dünyaya gelen iş insanı Mehmet Akif Köse’nin bulaşıkçılıktan başlayarak kuru fasülyeyi bir markaya dönüştürdüğü hayat hikayesi gençlere büyük örnek oluşturuyor.
İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine, '2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri' konulu genelge gönderdi. 5 başlık altında gönderilen genelgede, yeni dönemde okul servislerinde ve okul çevrelerinde alınacak tedbirlerle yürütülecek denetimler ve bilgilendirme/ farkındalık çalışmaları anlatıldı.
Türk tarihinin altın sayfalarının yazıldığı ağustos ayında, Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Zaferi ve Anadolu topraklarının korunmasını sağlayan Büyük Taarruz'a kadar birçok zafere imza atıldı.
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, traktörün ağaçlara çarpıp ikiye ayrılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza, saat 19.00 sıralarında Çaybaşı köyü yolunda meydana geldi.
Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen ve korozyon nedeniyle riskli duruma gelerek tahliyesi yapılan 23 hektarlık alanda, yıkımın ardından, zemin güçlendirme çalışmalarına geçildi, inşa edilecek yeni ilk bloğun temeli atıldı.
Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde Mustafa Sandal, sevenleriyle bir araya geldi. Sahnenin açılışını klasikleşen parçası ‘Aya Benzer’ ile yapan Sandal, dinleyenlere keyifli bir gece yaşattı.
Bakanlık, yeni eğitim ve öğretim yılı yaklaşırken sahada okul ve kırtasiye malzemesi denetimlerine hız verdi.
Süper Lig’in 2’nci haftasında Çaykur Rizespor, sahasında konuk ettiği VavaCars Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı.
Afganistan'dan yıllar önce Türkiye'ye gelen göçmenlerden bazıları, Karadeniz’de inşaatlarda, bahçelerde fındık ve çay hasadında yevmiye usulü çalışıyor.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yüz yüze eğitimde alınacak tedbirleri belirledi.
Sosyal Güvenlik Kurumu Rize İl Müdürü Mustafa Bakırcı, 9 Haziran 2021 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren 7326 sayılı 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun' hükümlerinden yararlanmak isteyenlerin 31 Ağustos tarihine kadar başvuru yapmaları gerektiğini belirtti.
Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, daha önce imar müdürü yaparak tartışmalara konu olan öz ağabeyini, bu kez vekaleten belediye başkan yardımcısı olarak atadı.
TRABZON’da jandarma ekiplerince durdurulan otobüste, yasa dışı yollarla yurda giriş yaptığı belirlenen 7’si Afganistanlı 9 kaçak göçmen, yakalandı.
Karadeniz’in sevilen isimlerinden Cimilli İbo olarak tanınan İbrahim Özer son yolculuğuna uğurlandı.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Yönetimimiz milli maç arasına kadar, takımımıza katkı sağlayacak transferleri yapacaktır. Milli maç arasında bambaşka, tamamen yenilenmiş bir Rizespor'u hep beraber izlemeye başlayacağız. Bu süreç içerisinde biraz zamana, sabra ve desteğe ihtiyacımız var" dedi.
64. sezon heyecanı yarın başlayacak Süper Lig'de geride kalan sezonlarda pek çok ilginç olay yaşandı.
Rize’nin efsane Belediye Başkanı hizmetleriyle gönüllerde taht kuran “Baba Reis” lakaplı Ekrem Orhon vefatının 38. yıldönümünde Rize Kalesindeki kabri başında anıldı.
