Rize'de Yüksek Kesimlerde Kar Kendisini gösterdi
20.12.2022 - 15:05Rize, Trabzon ve Giresun'un yüksek kesimlerinde kar etkili oldu.
- 0
- 0
- 943
Rize, Trabzon ve Giresun'un yüksek kesimlerinde kar etkili oldu.
Rize'de '18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü' dolayısıyla İl Göç İdaresi Müdürü Mürüvvet Serap Aydın’ın koordinesinde şehirde yaşayan ve eğitim gören göçmenler Vali Kemal Çeber’i ziyaret ettiler.
TRABZON'da, 35 yıldır patoloji teknisyeni olarak görev yaptığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ndeki rutin muayenesinde, prostat spesifik antijen (PSA) değeri yüksek olduğu fark edilen İbrahim Yılmaz'a (55) ileri düzeyde araştırma sonucu prostat kanseri tanısı konuldu.
RUSYA’dan yola çıkan ‘Astoria Grande’ isimli kruvaziyer, Ordu’nun Ünye Limanı’na demir attı.
TÜRKİYE'nin önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli geçişinde Karayolları ekipleri, zorlu kış şartları için hazırlıklarını tamamladı.
BOLU'da, jandarmanın durdurduğu bir kamyonda yaptığı aramada 1 ton 320 kilo kaçak pipo tütünü ile bin adet kaçak elektronik sigara kiti ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.
STK VE HALK BULUŞMASINA KATILDI Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bayburt Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Rize'de yapılan denetimlerde 9 santimetre olan yasal sınırın altında kaldığı tespit edilen hamsilere el konuldu.
ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Başkaları kilometrelerce laf üretir; millete bir faydaları dokunmaz.
TRABZON’da, Şafak ve Şaziye Öztürk çiftinin SMA- Tip 1 hastası 23 aylık oğulları Egemen'in yurt dışındaki gen tedavisi için gerekli 35 milyon TL, 11 aylık kampanyayla toplandı.
TOKAT’ın Erbaa ilçe belediyesinin düzenlediği 'Buyur Burdan Kaç' adlı tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.
TRABZON’un Yomra ilçesinde yaralı bir köpeğin konulduğu kamyonet kasasında üzerine moloz döküldüğü anlara ait ortaya çıkan ve sosyal medyada tepki çeken görüntüler üzerine belediye çalışanları N.H. ve B.Ç. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.
KÜRE Dağları Milli Parkı'ndaki Valla Kanyonu'nun zirvesine 'uçurum salıncağı' kurulacak. Salıncağın ayak aralığı 20 metre, yüksekliği ise 10 metre olacak.
ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen Hamsi Festivali'nde 2 kilometrelik mangal kuruldu.
İzmir Devlet Tiyatrosu, müzikal oyun 'Yıldızların Altında'yı Rize'de sahneleyecek.
Rize'nin Çayeli ilçesinde kurulan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi yöredeki kadınların ürettikleri eşyaları toplayarak halka satışa sunuyor.
Spor Toto Süper Lig’in 15’inci haftasında oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde, sarı lacivertli taraftarların stada alınmamasına karar verildi.
ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "2023 seçimlerinde inanıyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanı'mıza ve 'Cumhur İttifakı'mıza rekor bir oyla destek vereceğiz.
GİRESUN'da kasap Erkan Bozkurt (41), hazine arazisini masa ve sandalye koyarak işgal ettiği gerekçesiyle belediyenin 20 günde kestiği toplam 2 bin 493 TL'lik 9 cezanın makbuzunu ağaca astı.
Spor Toto 1. Lig'de oynadığı son 11 maçta mağlup olmayan Çaykur Rizespor, sahasında Göztepe'ye 2-0 yenilerek serisini sonlandırdı.
