Dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü
19.05.2024 - 00:10Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 888
Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.
Bolu’da D-100 karayolunda iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.
Bolu'da motokuryeler, Balıkesir'de üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın sipariş götürdüğü sokakta bıçaklı saldırı sonucu öldürülmesine tepki gösterdi.
Rize'de yeni kadın sağlığı ve doğum kliniği hizmete açıldı.
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin başvuru duyurusu yayımlandı.
Batman’ın Beşiri ilçesinde petrol sahasında çalışan 3 işçi elektrik akımına kapıldı, işçilerden biri hayatını kaybetti.
Çankırı’da kontrolden çıkarak devrilen tuz yüklü tır, alev alev yandı.
Kütahya'da durdurulan yolcu otobüsünde seyahat eden ve üzerinde uyuşturucu ele geçirilen şahıs gözaltına alındı.
Konya'nın Kulu ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin önüne atlayan kişi yaralandı. Yaralanan şahsın alkollü olduğu, daha önce de kendisini araçların önüne atarak araç sahiplerinden para aldığı iddia edildi.
Denizli’nin Buldan ilçesinde 3 araçla birlikte zincirleme kazaya karışan traktör ortadan ikiye bölündü.
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde halk otobüsünde şeker komasına giren yolcunun şoför tarafından hastaneye ulaştırılması araç içi güvenlik kamerasıyla görüntülendi.
Osmaniye Emniyet Müdürlüğünde görevli özel harekat polisleri, Suriye'ye dualarla uğurlandı.
Samsun'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı
Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde önünde ilerleyen tıra çarparak hasar gören tırın sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu.
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kamyonla çarpışan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu sürücü yaralandı.
Gümüşhane'de çatıdan düşerek yaralanan işçi, tedavi altına alındı.
Gümüşhane'de Engelliler Haftası kapsamında etkinlik gerçekleştirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ortaokul öğrencileri için bu yaz tatilinde "zanaat atölyeleri" olarak adlandırılan kurslar açacak. Uygulama ile meslek liselerinin kapıları, ilk kez ortaokul kademesindeki öğrenciler için de açık tutulmuş olacak.
