Kaçak kazı yapan 5 kişi suçüstü yakalandı
01.07.2024 - 15:53Kastamonu'da kaçak kazı yapan 5 şüpheli gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 6774
Kastamonu'da kaçak kazı yapan 5 şüpheli gözaltına alındı.
Uzmanlar, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih sürecinde doğru hedefe ulaşmak için "öğrenci-rehber öğretmen-ebeveyn" işbirliğinin önemine dikkati çekti.
Kastamonu'da yaşayan 5 girişimci, satın aldıkları ve "Zirai ambulans" adını verdikleri eski bir ambulansla çiftçilere ücreti karşılığında hizmet götürüyor.
Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli kesiminde seyir halindeki otomobilde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Rizeli Bayram Kar, köyde daha rahat ve masrafsız bir şekilde çay taşıyabilmek için elektrikli araç yaptı.
Rize'de İki Katlı Evde Yangında Küle Döndü Rize'nin Fındıklı ilçesinde çıkan yangında iki katlı evde kullanılamaz hale geldi.
Rize'nin Portakallık Mahallesi dağdibi yolunda bugün öğleden önce meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Henüz belirlenemeyen bir nedenle bir hafif ticari araçta seyir halindeyken başlayan yangın, kısa sürede alevlere dönüştü.
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde otomobili ile duvara çarpan sürücü yaşamını yitirdi.
Rize'de Ahmet Taşçı isimli vatandaş çıktığı armut ağacından düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Rize'nin Güneysu ilçesinde tüp patlaması nedeniyle yangın çıkan ev zarar gördü.
Samsun'da 11 bin 760 makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi.
Her gün çeşitli nedenlerden dolayı binlerce kişi Rize-İspir arası seyahat ediyor. Peki Rize-İspir arası kaç kilometre? İşte detaylar.
Rize-Artvin Havalimanına HAVAŞ ile ulaşım birçok kişi için tercih edilen bir seçenek. Özellikle de uçak bileti olanlar için havalimanına en kolay ve konforlu ulaşım yollarından biri.
Anadolu rock müziğinin temsilcilerinden Haluk Levent, Trabzon'da hayranlarıyla buluştu.
Kültür ve Turizm Bakanlığınca "Türkiye Kültür Yolu Festivalleri" kapsamında düzenlenen Trabzon Kültür Yolu Festivali, "İnsanlık Sahnesi Filistin Şiirleri ve Konser" programıyla devam etti.
Çorum'da iki aracın çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Samsun'da düzenlenen tarihi eser operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Rize'de 3 bloktan oluşan sitenin bir apartmanının giriş kapıları kot farkı nedeniyle 20 metre yukarıda kalınca apartmana girişlerin daha kolay ve hızlı bir şekilde yapılması için asansör yaptırıldı.
Ordu'da garsonluk yaparken savunma sporu öğrenmeye karar veren 23 yaşındaki Gülcan Öztürk, Yunanistan'da düzenlenen Dünya Muaythai Şampiyonası'nda üçüncü oldu.
Kastamonu'da, iki grup arasında çıkan kavgada silahla vurulan 2 kardeşten birinin ölümüyle ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.
