Caminin kubbesinden düşen işçi öldü
28.08.2025 - 09:37Amasya’da tadilat yapılan caminin kubbesinde çalışırken yaklaşık 20 metreden düşen Ahmet Afan (57) yaşamını yitirdi.
- 0
- 0
- 2058
Amasya’da tadilat yapılan caminin kubbesinde çalışırken yaklaşık 20 metreden düşen Ahmet Afan (57) yaşamını yitirdi.
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde boş su kuyusuna düşen inek, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu kurtarıldı.
Ordu'nun Ünye ilçesinde emniyet kemeri denetimi sırasında trafik ekiplerine direnç gösteren sürücüye para cezası uygulandı.
Bolu'da üç köyün sınırlarını kapsayan orman ile kanyonun bulunduğu bölgeye taş ocağı açılması amacıyla ruhsat alınmasına köylüler, tepki gösterdi.
Ardeşen Belediyesi'ne Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) hibe desteğiyle yeni iş makineleri kazandırıldı.
Rize’de faaliyet gösteren turizm acentaları, yolcu alım noktalarıyla ilgili yaşadıkları sıkıntıları gündeme taşıdı.
İstanbul'dan tatil için geldiği memleketi Rize'de çatıdan düşen bir kişi hayatını kaybetti.
Trabzon'un Of ilçesinde sahil kenarında gezinirken dalgalara kapılıp, sürüklendiği denizde kaybolan Sultan Hamit Hacımustafaoğlu'nun (14) cansız bedenine ulaşıldı.
Samsun’un Atakum ilçesinde evin perdesini takarken 3’üncü kattan düşen üniversite öğrencisi Ekin Beril B. (20), yaralandı.
Samsun’un Bafra ilçesinde 3 aracın karıştığı ve 3 kişinin yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde, düğün sonrası yapılan kutlama sırasında tabancayla rastgele ateş açılması sonucu göğsünden vurulan damat Ali Karaca (24), hayatını kaybetti. Silahı ateşlediği öne sürülen Karaca’nın yengesi, gözaltına alındı.
Erzurum'un Palandöken ilçesinde bir iş yerini kurşunlayan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Trabzon'un Of ilçesinde sahil kenarında gezinen Sultan Hamit Hacımustafaoğlu (14), dalgalara kapılıp sürüklendiği denizde kayboldu. Sahil Güvenlik ve deniz polisi çocuğun bulunması için çalışma başlattı.
Ordu'da 53 yıldır bakkal dükkanı işeten Aydın Bektaş (73), kendisine ve işine duyduğu saygıdan dolayı kravat takmadan dükkanı açmadığını belirterek, “Her sabah sakal tıraşımı olurum ve takım elbisemi giymeden evden çıkmam. Beni tanımayanlar bakkal değil, memur olduğumu sanıyor” dedi.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde elektrik direğine çarpan motosikletin sürücüsü Mustafa Akçiçek (47) hayatını kaybetti.
Kars’ın Susuz ilçesine bağlı Gölbaşı Köyü’nde içme suyu isale hattı projesi çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Ankara'nın Sincan ilçesinde evde uyurken lağım faresi tarafından ısırılarak yaralanan çocuğa kuduz aşısı yapıldı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Engelsiz Annelerimiz İstihdamla Buluşuyor” projesinin önemine vurgu yaparak, “Kendisini yavrusuna adamış bir anneye bir katkı sağlayabiliyorsak en büyük projeyi gerçekleştirmiş oluruz” dedi.
Çorum'un İskilip ilçesinde evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Eldivas Babayiğit (86), 10 gün sonra ölü bulundu.
Samsun'un İlkadım ilçesinde, otomobilin yandan çarptığı motosikletin sürücüsü M.S.Y. (25) ile yanındaki kız arkadaşı yaralandı. M.S.Y.'nin kaza sonrası kız arkadaşının yanına koştuğu anlar, kameraya yansıdı.
