Başkan Karagöl'den Esnafa Destek Mesajı
01.02.2021 - 16:36TOKAT’ın Erbaa İlçe Belediyesi pandemi sürecinde yerel esnafa destek olmaya davet etti.
- 0
- 0
- 1139
TOKAT’ın Erbaa İlçe Belediyesi pandemi sürecinde yerel esnafa destek olmaya davet etti.
TRABZON İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, kentte bazı vatandaşların hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında özellikle kamelya ve apartman önlerinde kalabalık oluşturup, sosyal mesafeyi ihlal ettiğine dikkat çekerek, uyarılarda bulundu.
TOKAT’ta kavşakta bekleyen otomobil bir anda alev aldı.
ORDU’nun Perşembe ilçesinde etkili olan rüzgar nedeniyle bir şarküterinin önündeki cips standı yolda sürüklendi.
İş Sanat’ta caz serisi yeni isimlerle ocak ayında da devam ediyor. İş Sanat sahnesine bu kez Bilal Karaman Swing Band ve Ece Göksu konuk oluyor.
Rize'nin merkeze bağlı Muradiye beldesinde 2 katıl bir evde çıkan yangın büyük korku ve paniğe neden oldu. Yangını gören ve sosyal medya hesabından canlı yayına başlayan Rizeli bir vatandaş şaşkınlıktan itfaiyeyi aramak yerine yanan kabloları görüp "TEDAŞ'ı arayın" diye bağırdı.
ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, sokak kedilerini beslerken kimliği belirsiz kişinin saldırısına uğrayan Mehmet Ateş (53), hastaneye kaldırıldı.
İSTANBUL Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, Ordu eski Valisi Seddar Yavuz'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın beşinci duruşması görüldü.
TOKAT'ın Turhal ilçesinde, donmak üzereyken bulunan, yeni doğum yapmış köpek ve 8 yavrusu, belediye tarafından sahiplenilerek, korumaya alındı.
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, resmi Twitter hesabından yazılı açıklama yaptı. Bakan Elvan, "Mücbir sebep döneminde verilmesi gereken katma değer vergisi ve muhtasar beyannamelerin beyan ve bunlara ilişkin ödeme süreleri mücbir sebep halinin sona ereceği tarihi izleyen ayın 26’ncı günü sonuna kadar uzatıldı" dedi.
Türkiye’nin ilk ve Doğu Karadeniz bölgesinin en önemli kayak merkezlerinden Zigana kış turizmi merkezinde sömestr tatiliyle birlikte oteldeki doluluk yüzde 90’lara ulaştı.
Trabzon’da yaklaşık 4 yıl önce Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün destekleriyle hayata geçen topraksız tarım denemeleri başarıyla sonuçlandı.
