Tartıştığı yeğenini silahla yaralayan kişi intihar etti
12.01.2024 - 12:20Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tartıştığı yeğenini silahla yaralayan kişi yaşamına son verdi.
- 0
- 0
- 6187
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tartıştığı yeğenini silahla yaralayan kişi yaşamına son verdi.
Gürcü köyü Kırnati, Artvin'in Borçka ilçesi Muratlı köyünden sınırı geçerek köylerine geldiğini tahmin ettikleri ineğin sahibini arıyor. Bir aydır nöbetleşe baktıkları inek için köy halkı adeta seferber olurken, Türkiye'deki yakınlarına haber salarak ineğin sahibine ulaşmaya çalışıyor.
Türkiye, 2023 yılında Belçika başta olmak üzere 120 ülkeye yaptığı çay satışından 25 milyon 388 bin 621 dolar gelir elde etti.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’in ikinci yarısından itibaren yarı otomatik ofsayt sisteminin kullanılacağını açıkladı.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda 27-28 Ocak tarihlerinde düzenlenecek kış festivali öncesi, festival komitesi tarafından ulaşım ve güvenlik tedbirlerine ilişkin alınan kararlar açıklandı.
Ucuza araç sattıklarını iddia ederek ‘Sazan sarmalı” yöntemiyle birçok kişiyi dolandıran çetenin üyesi iddiasıyla tutuklanan Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin soruşturmasına ilişkin yeni bir operasyon yapıldı. Yeni operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.
Dicle Nehri'nde 2021 yılında Batman Çöpçü Balığı’nı keşfeden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) bilim insanları, bu kez yine nesli tükenmekte olan ‘Leopar Sazanı’ isimli türü bularak listenin Dicle Nehri ayağını tamamlamış oldu.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Anadolu Ajansının (AA) 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.
Doğu Karadeniz Bölgesi'nde havaların iyice soğuduğu ve kar yağışının beklendiği bu günlerde aktarlara ilgi artmaya başladı. Vatandaşlar soğuk kış günlerini hastalanmadan geçirmek için genellikle ıhlamur, zencefil, zerdeçal ve adaçayını tercih ederken, aktarlar özellikle ıhlamura talebin arttığını belirtiyor.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Şu anda doğal gaza herhangi bir zam gözükmüyor. Bu kış doğal gaza bir zam planlamıyoruz." dedi.
Şubat ayı itibariyle 2024 model araçların bayilerde yer alacağını, buna bağlı olarak fiyatlarda artış yaşanacağını söyleyen TOBB Otomotiv Ticaret Meclis Üyesi Fahrettin Batı, “Araçlar zamlı gelecek. Sıfır veya ikinci el araç yenileyecek olanlar şu anda araç almak için en doğru zaman” dedi.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,28 değer kazanarak 7.895,96 puandan tamamladı.
Doğu Karadeniz Bölgesi’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan ancak son yıllarda doğal güzelliğiyle değil de çamur deryasına dönen görüntüsü ile iz bırakan Sera Gölü, ‘Çökeltim havuzu’ ile doğal haline kavuşacak.
Rize'de okulların bünyesinde kurulan spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.
Kamerunlu forvet John Mary, Çaykur Rizespor'dan Manisa FK'ya transfer oldu.
2023 yılında Rize-Artvin Havalimanı'nın birçok büyükşehri geride bıraktığını belirten Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, havalimanının yolcu sayısında da Türkiye genelinden 16. sırada yer aldığını aktardı.
Bağcılar'da Pınar Damar'ın ağaçlık alanda öldürülmüş halde bulunmasına ilişkin davada mütalaasını açıklayan savcılık, sanığın "kasten öldürme", "cinsel saldırı sonucunda ölüm" ve "cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ile 10 yıl 6 aya kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
Samsun'da köpeklerin kovaladığı 53 yaşındaki Fikri Şen, sahildeki sahipsiz köpeklere bir çözüm bulunmasını istedi.
Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde aileler arasında kırgınlıkların önüne geçmek için 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde muhtar adayı köylüler tarafından kurayla belirlendi.
Artvin’in Şavşat ilçesinde bir grup arkadaş araçlarının arkasına halat yardımıyla bağladıkları rafting botuyla kar üzerinde kayak yaptı. Doyasıya eğlenen grup o anları kayıt altına alınca ilginç görüntüler ortaya çıktı.
