Süper Lig'de 21. Hafta hakemleri açıklandı
19.01.2024 - 11:09Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Alanyaspor-Çaykur Rizespor maçının hakemi belli oldu.
- 0
- 0
- 6868
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Alanyaspor-Çaykur Rizespor maçının hakemi belli oldu.
Türkiye’den geçtiğimiz yıl yurt dışına 5 bin 332 ton karşılığı 25 milyon 388 bin 621 dolarlık çay ihracatı gerçekleştiği belirtildi.
Trabzon'un Araklı ilçesinde ahıra giren kurt 10 koyunu telef etti.
İlk Türk astronotu ünvanını alan Alper Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözü "İstikbal göklerdedir" oldu.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,10 değer kaybederek 8.016,09 puandan tamamladı.
Artvin’in ’Sakin Şehir’ (Cittaslow) ünvanlı Şavşat ilçesine bağlı Meydancık köyü yağan karla beyaza büründü. Doğası, ahşap mimarisi, kültürüyle ünlü ilçede kartpostallık kar manzaraları görenleri kendine hayran bıraktı.
Bayburt'un Üzengili köyünde 18 Ocak 1993'te meydana gelen çığ felaketinde yaşamını yitiren 59 kişi anıldı.
ABD'de yapılan bir araştırma, erken gençlik döneminde ağır strese maruz kalan bireylerin, hayatlarının ilerleyen dönemlerinde kalp sağlığı sorunlarıyla karşılaşma riskinin daha fazla olduğunu ortaya koydu.
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, "Leopar sazanının yıllar sonra tekrar sularımızda tespit edilmesi ülkemiz biyoçeşitliliğinin korunması ve geliştirilmesi adına memnuniyet vericidir." ifadesini kullandı.
Ekosfer Derneği, Türkiye'deki yaklaşık 53 bin ATM'nin elektrik tüketimine ilişkin yaptığı araştırmanın sonucunu açıkladı.
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde, AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Hakan Tütüncü oldu.
Trabzon'dan 2023'te Almanya başta olmak üzere 4 ülkeye 561 bin dolarlık hamsi ihraç edildi.
Atatürk ve Cumhuriyet Caddeleri Menderes Bulvarı Meteler Kavşağında zaman zaman trafiğin yoğunlaştığına dikkat çeken Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, bu bölge için çözüm arayışları olduğunu söyledi.
Rize’de tramvay veya hafif raylı sistem konusunda çalışmaların gündemlerinde olduğunu belirten Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, bu çalışmanın ilçelerle birlikte planlanması gerektiğini söyledi.
Karadeniz’de özellikle yılbaşından önce hamsi avında son yılların en bereketli sezon yaşanırken bu bolluk son günlerde düşüşe geçince tekneler iki gün hamsi avlanmasın kararı aldı.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, şehirdeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
SpaceX, Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da üyesi olduğu Ax-3 misyonunun (ABD yerel saatiyle) 18 Ocak'a ertelendiğini açıkladı.
Giresun Ticaret Borsasının hazırladığı ve Ticaret Bakanlığının desteklediği "Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE)" projesi çerçevesinde, bu yıl Kuzey ve Güney Amerika ülkelerine yönelik fındık tanıtım çalışmalarının artırılması hedefleniyor.
AK Parti'nin yarın Ankara'da düzenleyeceği aday tanıtım toplantısı öncesi, belediye başkanlığı için aday olacak isimler kulislere sızdı.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "Deprem bölgesi de tüm Türkiye de 31 Mart 2024 seçimlerine hazır. Martta deprem bölgesine gidip, geldiğimiz son noktanın tespitini yapacağız." dedi.
