Narin Güran soruşturmasında 21 gözaltı
08.09.2024 - 22:09Diyarbakır'da kaybolmasından günler sonra ölü bulunan sekiz yaşındaki Narin Güran'a ilişkin soruşturmada 21 kişinin gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 7817
Diyarbakır'da kaybolmasından günler sonra ölü bulunan sekiz yaşındaki Narin Güran'a ilişkin soruşturmada 21 kişinin gözaltına alındı.
İsrail, 3 İsraillinin öldüğü silahlı saldırının ardından Ürdün ile arasındaki tüm kara sınır kapılarını kapattı. Kral Hüseyin Sınır Kapısı’nda düzenlenen saldırıda 3 İsrailli hayatını kaybetti, saldırgan etkisiz hale getirildi, bazı kişiler gözaltına alındı ve sınırdan kontrollü geçişlere izin verildi.
Ordu'da dağ yamacına yapılan ve 21 keskin viraja sahip yol, görüntüsüyle sürücüleri ve vatandaşları tedirgin etse de kent merkezi ile kırsal Özlükent Mahallesi arasındaki ulaşım süresini kısaltıyor.
İstanbul'da aralıklarla etkili olan sağanak nedeniyle Eyüpsultan'da, inşaat alanında biriken su, bahçe duvarını yıkarak bir evin bodrum katındaki daireye doldu.Kentte, dün akşam saatlerinden beri aralıklarla etkili olan yağış, Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası'nda bazı ilçelerde yer yer şiddetini artırarak devam ediyor.
Samsun'da bulunan firma tarafından üretilen izolasyon malzemeleri, 27 ülkeye gönderiliyor.
Samsun'un Bafra ilçesinde asayiş ve trafik yönünden denetimler gerçekleştirildi.
Çorum’da iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 3 kişi, hastanede tedavi altına alındı.
Samsun’da hırsızlık ve uyuşturucu kullanma suçlarından hakkında 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.
Samsun’un Bafra ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
Kahramanmaraş'tan Samsun'a çocuklarını fen lisesine kaydettirmek için gelen 6 kişilik aile, serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçirdi.
Trabzon'un Düzköy ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle Çal Mağarası'nda mahsur kalan turistler tahliye edildi.
2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına saatler kala, Rize genelindeki okullarda hazırlık çalışmaları tamamlanarak heyecanla yeni eğitim öğretim sezonu bekleniyor.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (ÇAYKUR) kuru çay fiyatlarına yüzde 18 zam yapması sonrası çay fiyatları belli oldu.
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle toplam 1000 kişilik İşgücü Uyum Programı (İUP) başlatılacak.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ) 3 öğretim üyesinin projesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenmeye hak kazandı.
Rize'de zararlı türler arasında yer alan Turunçgil Uzun Antenli Böceği ile mücadele çalışmaları kapsamında ilaçlama çalışmaları yapıldı.
Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında “Ekranı Değil Hayatı Yaşa” sloganı ile ekran bağımlılığına dikkat çekme farkındalığı artırmak amacıyla çalışmalar yapılıyor.
Çorum'un Laçin ilçesinde devrilen hafif ticari araçta bulunan aynı aileden 4 kişi yaralandı.
Amasya'nın Suluova ilçesinde doğal gaz borusunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Oğuz Gürsoy, 1 Eylül'de başlayan 2024-2025 sezonunda hedeflerinin 300 bin tonun üzerinde fındık ihraç etmek olduğunu söyledi.
